Напоследък саморазправата на улицата достигна нови върхове у нас. Все

...
Напоследък саморазправата на улицата достигна нови върхове у нас. Все
Коментари Харесай

Пловдивчанин спука гума на паркирал до него автомобил

Напоследък саморазправата на улицата доближи нови върхове у нас. Все повече хора считат, че могат да вземат " нещата в свои ръце ", когато се сблъскат с някаква неправда или неправда от тяхна позиция. От вдигнати чистачки до ликвидиране на водач, прегазил дете... към този момент се нагледахме на всичко. Само че едно е да вдигнеш чистачки на погрешно паркирал, напълно друго е да му пукнеш гумата. Едното е предизвестие, другото е игра с човешкия живот, пише 
Прочетете още
За подобен случай алармира Митко Янев от Пловдив. Ето неговия разка:

" Здравейте, качвам този пост за да предпазя хората да не се случват такива неща в всекидневието ни. Днес ще ви покажа един възрастен господин, който очевидно обича да пука гуми на хора спрели до него.

Пукането го направи с малко шило и очевидно господинът не схваща, че по този метод може да заплаши живота нацяло семейство, защото гумата спадна постепенно. След няколко часа беше на джанта, хората от гумаджийницата ми споделиха, че това е преднамерено направено и връщайки видеорегистратора ми, господинът се появи по какъв начин с лека ръка ми пука гумата.

Възрастен мъж на забележима възраст към 50 си играе с човешкия живот, очевидно счита, че квартал Каршияка е негов и може той да взема решение кой, къде и по какъв начин да стопира, като пука тук таме някоя друга гума. Вижте какъв брой обиграни придвижване, оглеждане, повдигане на багажник, проличава си, че не му е за първи път.

Със сигурност не съм първият човек, който си е изпатил от този господин, само че този път имаше неприятния шанс да се види по какъв начин го прави. "

Виже видеа от обстановката, оповестени от пловдивчанина:







Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР