Напоследък представянията на нови модели модели автомобили са повече от

...
Напоследък представянията на нови модели модели автомобили са повече от
Коментари Харесай

Hyundai SEVEN Concept - електрически и напълно автономен хол на колела

Напоследък представянията на нови модели модели коли са повече от забавни, тъй като и решенията на производителите ни изненадват все по-приятно и ни придвижват в едно софтуерно бъдеще , където е помислено и за най-малкия подробност.
 Hyundai, Supernal и летящите таксита, които корейската марка показа
И Hyundai желаят да полетим

Това ли ще е краят на тапите

Преди дни, на ревюто AutoMobility в Лос Анджелис, Hyundai показа нов концептуален автомобил - SEVEN Concept , част от серията Ionic. Той е самостоятелен и напълно електрически SUV, който корейският производител дефинира като " новаторско жилищно пространство на колела ".

И това не е инцидентно, тъй като външният тип на автомобила може да провокира смесени усеща, само че интериорът те придвижва в един различен свят. При вратите няма колони и те се отварят необятно, с цел да посрещнат пасажерите в просторното вътрешно пространство с въртящи се предни седалки и тапициран ъгъл с места общо за седем души.

The Hyundai SEVEN concept previews a future Ioniq SUV. Strip away the “lounge-like interior ” and this could be Hyundai’s next EV →
— Top Gear (@BBC_TopGear)
Освен това има вграден мини ледник, голям екран в панорамния покрив и специфични отделения, в които пасажерите да оставят обувките си за стерилизация и ободряване. Под въздействие на пандемията са добавени и отделения за предпазване под пейката, в които също се прави стерилизация. Тя се случва и в цялото купе с помощта на конфигурирани лампи с UV-C светлина .

От Hyundai подсигуряват " съвършен санитарен салон " и с помощта на употребяваните в него материали - бамбук, минерална мазилка и антибактериални тъкани, които " остават чисти от самото начало ".

Очевидно е, че този електрически автомобил не е основан просто за напредване от точка А до точка Б . Той желае да ни накара да се любуваме на свободното си време, както и на общуването с другите, тъкмо както го вършим вкъщи. А с цел да бъде това допустимо, SEVEN Concept може да се движи изцяло самостоятелно, до момента в който ние сме заети с по-приятни действия в купето.

from a built-in fridge to a shoe-department, concept SEVEN by electrifies the living room feel on wheels
— designboom (@designboom)
Панел от пикселни светлини ни поздравява със " светлина за добре пристигнали ", когато стартираме мотора. Vision Roof Display, който е ситуиран на тавана, може както да излъчва обичано наличие, по този начин и просто да основава атмосфера посредством другите си режими. Подвижна подпора с 27-инчов екран трансформира автомобилът както в офис на колела, по този начин и в място за развлечение.

Друга новаторска екстра на електрическият автомобил е системата за въздушен поток, която е заимствана от пътническите самолети . Вентилационните отвори в релсите на покрива разрешават на въздуха да се движи към пода и да излиза по външен канал зад задните колела, предава Daily Mail.

Business class.
Bien plus qu’une automobile, le concept offre un intérieur style ''lounge haut de gamme'' innovant, avec des matériaux durables qui soulignent l’avenir de la gamme IONIQ.
— Hyundai France (@HyundaiFrance)
А в случай че в действителност имаме желанието да управляваме колата с двете си ръце,а не просто да седим и да се любуваме, то тогава можем да го създадем посредством волан, наподобяващ джойстик , който се прибира, когато не се употребява.
 Hyundai BAYON - неповторима композиция от пропорции, жанр и технологии
Hyundai BAYON – новото украшение в SUV фамилията на Hyundai

Компактен извън и необятен от вътрешната страна

SEVEN Concept е продължение на линията от електрически коли Ionic, от която към този момент видяхме компактния кросоувър Ioniq 5, а следващата година чакаме и седанът Ioniq 6. Засега седмият модел е на равнище първообраз, само че корейският авто производител дава обещание производството на Ioniq 7 да стартира през 2024 година И сигурно сме любопитни дали всички екстри ще си останат по местата, както и несъмнено каква цена ще би трябвало да платим за тях.

Hyundai Seven concept EV first look
— Engadget (@engadget)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР