Напоследък Пенелопе Крус сякаш отказва да се раздели със своя

...
Напоследък Пенелопе Крус сякаш отказва да се раздели със своя
Коментари Харесай

Пенелопе Крус със страхотна визия - прозрачната ѝ рокля, за която всички говорят

Напоследък Пенелопе Крус като че ли отхвърля да се раздели със своя Chanel. Но когато за първи път си пробиваше път в Холивуд (вече добре позната в родната й Испания, първата роля на Круз в Съединени американски щати беше в The Hi-Lo Country от 1998 г.), тя носеше панталони или елегантни рокли с гол тил, постоянно в семпло черно или бяло.

С мудни, само че славни стъпки актрисата построи кариерата, за която мечтаят амбициозните кино звезди. По пътя тя завоюва Оскар за забележителното си показване във филма " Вики, Кристина, Барселона " и откри любовта на живота си в лицето на своя сътрудник артист Хавиер Бардем.

И като се изключи че стана едно от най-обичаните имена на Холивуд, което може да се похвали с редица достижения, тя също по този начин постоянно краси аления килим в запаметяващи се тоалети. През 90-те и началото на 2000 година младата Пенелопе Крус беше твърдо решена да добави нотка испански щрих към тоалетите си.
 Снимка 643798
Източник: GettyImages

Подобно на доста от нейните съвременници по това време - като Дженифър Анистън, Уинона Райдър и Гуинет Полтроу, Крус по-често избираше минималистична хармония, написа Vogue. Независимо дали в Ralph Lauren, по-строго облекло или напълно в бяло (нейн фаворит), тогава, а и в този момент, тя продължава да има тази вродена привелкателност, която никакви парите на света не са в положение да купят.
 Снимка 643797
Източник: GettyImages

Доказателство за това е и следващата ѝ блестяща визия, по време на раздаването на филмовите нaгради за без значение кино Gotham в Съединени американски щати преди ден. Пенелопе Крус присъства на събитието, облечена в транспарантна бяла дълга до земята рокля на Chanel. Дизайнът на роклята с издути дълги ръкави поддържа нещата типичен, до момента в който транспарантният дантелен материал й придава съвременно чувство и доза съблазън.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР