Напоследък на актора Юлиан Вергов никак не му върви, тъй

...
Напоследък на актора Юлиан Вергов никак не му върви, тъй
Коментари Харесай

Става страшно: Излезе нов случай с буйния нрав на Юлиан Верг...

Напоследък на актора Юлиан Вергов по никакъв начин не му върви, защото името му се замеси в абсурда на годината с побоя над Диана Добрева. Но всичко не стопира дотук, а нови сведения подхранват информацията, че Вергов има проблем с гнева

Скандален случай с присъединяване на артиста Юлиан Вергов взриви обществените мрежи. За него описа писателят Красимир Симеонов, който твърди, че е бил свидетел на обстановката, в която звездата на Народния спектакъл си изтървал нервите на борда на аероплан.

Симеонов е разгласил описа си за случилото се преди тъкмо месец в своя персонален фейсбук профил, а историята предизвика, лавина от мнения.

  " Насилието над актрисата Диана Димитрова, за което тя показа в обществените мрежи. Много рядко вземам отношение по злободневни тематики. Но тъй като скоро се оказах инцидентен очевидец на едно буйство на Юлиян Вергов...  

28.11.22, понеделник, утринният полет Варна - София. След кацането и преди окончателното прекъсване на самолета една жена стана от мястото си и стартира да си смъква багажа.

Стюардесата й направи забележка по уредбата и всичко щеше да свърши дотук, в случай че не беше великият артист Вергов, който се разкрещя на дамата. Хората в салона се умълчаха, той си крещеше, евентуално смятайки се за огромен мъж. Беше много неудобно, тъй като упоменатият е разпознаваемо лице и тази демонстрация на експанзия беше смущаваща за всички присъстващи. Това е случката.

По-скоро ме изненадва реакцията на необятната аудитория от сходни ексцесии. На какво се чудим?! На мутробарока, в който живеем? На дебилния „ хайлайф “, който дава звук за развиване на тези процеси? На неолибералния фашизъм, който основава сходни индивиди и ги стартира? На мръсотията в днешното ни общество, в което е по-модно и по-препоръчително да си интелектуален бабаит, в сравнение с почтен създател, застанал зад унижените и оскърбените и изобщо зад истината? И най- най-после на личното си безволие, което търпи цялата тази сган?!

Защото казусът в действителност е много по-сериозен.

По-смелите ще признаят, че на всички места в креативните обединявания е по този начин.И ще са прави - мутрогенезата на псевдодемокрацията ни е залегнала в основите на всички креативен съюзи у нас. Където нормално няколко овластени бимбашии обират мазнината с мръвката от казана с врящия курбан, а останалият народ хрупа праз и лук в профил, върти чинно  опашка и чака да му метнат някой оглозган кокал... Боже, благодаря ти, че съм част от тази бедност! ", написа Красимир Стоянов.

Всъщност в последния месец Юлиан Вергов е измежду най-коментираните български звезди, написа „ Ретро ”. Все още тематика No1 в арт- гилдията и в обществото е абсурдът към актрисата Диана Димитрова, която разкри, че преди 5 години е била пребита от собствен сътрудник по време на фотоси. Но продължава да не посочва непосредствено името му.

32-годишната Диана нашумя с ролята си на доктор Зорница Огнянова в хитовия докторски сериал „ Откраднат живот “, където с Юлиан Вергов по сюжет имаха връзка. След изказването на актрисата в медийни изявления се появи версията, че таман той може да е индивидът, за който приказва Димитрова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР