Напоследък холивудската звезда Анджелина Джоли е в центъра на медийното

...
Напоследък холивудската звезда Анджелина Джоли е в центъра на медийното
Коментари Харесай

Не съм била с мъж след Брад: Анджелина - slava.bg

Напоследък холивудската звезда Анджелина Джоли е в центъра на медийното внимание не толкоз с функциите си, колкото с шумния бракоразвод с Брад Пит, който продължи няколко години. От тогава хубавицата не се е показвала с различен мъж - неотдавна тя описа за децата и се пошегува за чувството да бъдеш необвързана самотна майка.

"Имам шест доста способни деца. Разбира се, като всяка майка, когато се събудя, първата мисъл, която ми минава през главата е да стана и да се уверя, че всичко е наред с тях: физически и душевен. Но почтено казано, съгласно мен преди няколко години всичко се промени. Сега те се разсънват и първата им мисъл е да се уверят, че майка им е добре... Ние сме същински и доста обединен екип, тъй че в действителност имам огромен шанс с тях. Аз съм от тези, които постоянно са загрижени и се тормозят, само че към този момент не се тормозя за тях, тъй като са страхотни и знам, че ще се оправят отлично с живота ", показа тя пред E!News.

За момента се знае, че някогашният брачен партньор на Анджелина Джоли и татко на децата се бори те да са при него през половината от времето. Анджелина обаче желае те да са напълно при нея.

Последната вест от войната сред някогашните сътрудници пристигна преди месец, когато стана ясно, че Анджелина съди Брад за домашно принуждение. Адвокатите ѝ даже настояват, че децата могат да бъдат привлечени като очевидци в интерес на майка им.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР