Напоследък Дженифър Лопес не спира да ни радва с хубави

...
Напоследък Дженифър Лопес не спира да ни радва с хубави
Коментари Харесай

Дженифър Лопес спасява човечеството от изкуствен интелект

Напоследък Дженифър Лопес не стопира да ни радва с хубави вести. Освен че се завърна на музикалната сцена с нов албум и даже филм за любовната си история с Бен Афлек, певицата и актриса все по този начин настойчиво продължава работата си и в киното.
 Защо Антъни Рамос отхвърли да работи с Дженифър Лопес по
Актьорът, който отхвърли да работи с Дженифър Лопес

Приятелството е над всичко

Миналата година я гледахме в The Mother на Netflix - екшън трилър, който се трансформира в един от най-популярните филми на стрийминг платформата. Още през дебютния си уикенд бе гледан от 2.8 милиона семейства единствено в Съединени американски щати и задмина дълго чакани заглавия като продълженията на Knives Out с Даниел Крейг и Murder Mystery с Дженифър Анистън и Адам Сандлър.

Общата работа на  и Netflix обаче продължава с научнофантастичния трилър, чийто филмов откъс към този момент можем да забележим. И както гласи надписът още в самото му начало, бъдещето на човечеството ще бъде напълно в ръцете точно на героинята на Джей Ло.
 Снимка 627304

Атлас Шепърд, както се споделя тя, е анализатор на данни с надълбоко съмнение към изкуствения разсъдък, само че все пак се причислява към задача за залавянето на недоверчив робот. Както ще се окаже обаче, героинята споделя мистериозно минало с въпросния робот. И с цел да стане даже още по-заплетено, с цел да успее да избави бъдещето на човечеството от изкуствения разсъдък, тя ще би трябвало да му се довери.
 Дженифър Лопес с персонални фотоси от рождения ден на децата ѝ Макс и Еме
Как наподобяват порасналите деца на Дженифър Лопес

И по какъв начин отпразнуваха рождения си ден близнаците Макс и Еме

В Atlas  ще си партнира със Симу Лиу, Стърлинг Браун, Грегъри Джеймс Кохан, Абрахам Попула, Лана Парила и Марк Стронг. Сценаристи на кино лентата са Лео Сардариан и Арън Ели Колейт. На режисьорския стол пък ще седне Брад Пейтън, пеше Deadline.

Atlas е в Netflix от 24 май
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР