Напоследък Чарлийз Терон отново е в светлините на прожекторите заради

...
Напоследък Чарлийз Терон отново е в светлините на прожекторите заради
Коментари Харесай

Класа и фаталност от Чарлийз Терон, блясък и настроение с Емилия Кларк и още от най-добрата звездна мода

Напоследък Чарлийз Терон още веднъж е в светлините на прожекторите поради новия си филм “Bombshell ”, на който е и продуцент. В края на октомври актрисата беше измежду гостите на Наградите “Governors ” , на които всяка година Американската кино академия връчва почетните си оценки.

Вижте още звезден искра тук > > >

За церемонията Чарлийз облече класическа цветова композиция от пролетната сбирка на Tom Ford за 2020 година – дълга бяла пола с висока талия, която наблягаше височината на Терон, и семпла черна блуза .

 червен килим Getty

Актрисата продължи да залага на черното и на идващите си появи – измежду тях беше вечерта на 23-тите Холивудски кино награди , когато Чарлийз получи статуетка за Кариерни достижения, връчена ѝ от Никол Кидман (вижте по какъв начин изглеждаше за събитието тя и още стилни звезди в галерията тук > > > ).

За мотива 44-годишната Терон беше облякла модел Alexander McQueen с декорации, черни панталони и чантичка с детайли, сходно на роклята .

 червен килим Getty

Друго положително попадение, още веднъж в същия цвят, беше изборът на Christian Dior за приемането на Наградата на американската синематека преди броени дни. Роклята придаваше съдбовно лъчение и със смесването на бродерии и изрязани сектори.

 червен килим Getty

След края на „ Игра на тронове “ Емилия Кларк се завръща, само че този път на огромния екран с „ Последната Коледа “ . Преди той да тръгне по кината у нас на 15 ноември се насладихме на появите ѝ към промотирането на лентата.

Вижте още най-добре облечени звезди тук > > >

Сред най-стилните ѝ попадения беше блестяща синя рокля Valentino , която макар че е част от пролетната сбирка на марката за следващата година, донесе коледното въодушевление на аления килим за нюйоркската премиера на кино лентата.

 червен килим Getty

За представянето на „ Последната Коледа “ в родния ѝ Лондон 33-годишната Емилия облече различен модел, който може да ни послужи за празнично ентусиазъм този сезон – черна рокля Prada с камъни по яката и към изрязаното деколте . Горната част балансира сред секси и сантиментално с бухналите полупрозрачни ръкави.

 червен килим Getty

Друга сполучлива визия на актрисата е съчетанието сред розова блуза на райета с едно рамо и панталони в оранжево с висока талия , допълнени от обувки в безпристрастен колорит – идеална композиция за по-топлите есенни дни.

 червен килим Getty

Друга холивудска отличничка, която притегли внимание върху аления килим в последно време, е Лора Дърн . 52-годишната актриса изглеждаше отлично в черна рокля от креп и кадифе Brandon Maxwell с цепка, под която се виждаше мрежест чорапогащник.

 червен килим Getty

Дърн очарова и с избора си на рокля, модел Cassiopeia, на Markarian в розовата гама . Фееричните полупрозрачни ръкави, пришитите ситни камъчета в разнообразни цветове и коланът с червени цветя ѝ придаваха романтичен тип, за който допринасяше и нежната прическа.

 червен килим Getty

Вижте още прелестни звездни дами тук > > >

За премиерата на кино лентата със свое присъединяване „ Брачна история “ актрисата беше заложила на бохо визия с модел от пролетната сбирка на Zimmermann в яркооранжево . Дантелите и изрязаните сектори господстват и по ръкавите, придавайки ѝ свободен, само че и благороден тип.

 червен килим Getty

Оливия Уайлд изглеждаше ослепително в тъмночервена блестяща рокля с пайети Ralph Lauren  във вечерта на премиите “Governors ”. За издължения контур помагаше и дълбокото V-образно деколте, а блестящата визия актрисата добави с дълги обеци и чантичка в звук.

 червен килим Getty

За Филмовия фестивал Савана 35-годишната Оливия размени вечерната класика с артистичен модел Carolina Herrera в синьо и бяло , който включваше забавна линия на ръкавите и колан с солидна тока.

 червен килим Getty

Актрисата продължи да впечатлява със стила си и по време на Холивудските кино награди , на които се появи в рокля Michael Kors с пеплум . Дрехата придаваше на Уайлд класическо лъчение освен с кройката, само че и десена, за който допринасяха пайети.

 червен килим Getty

Вижте още от най-хубавия жанр от аления килим тук > > >
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР