Напомняйки на сцени от известния игрален филм Рамбо, германската полиция

...
Напомняйки на сцени от известния игрален филм Рамбо, германската полиция
Коментари Харесай

Германската полиция преследва Рамбо

Напомняйки на подиуми от известния игрален филм " Рамбо ", немската полиция в Шварцвалд преследва скитник, който е с бойно снаряжение, осведоми Агенция Франс Прес.

Около 100 служители на реда претърсват гората благодарение на специфични елементи, хеликоптери и кучета . Издирването продължава втори ден.

Полицията в Опенау, Югозападна Германия, предизвести локалните поданици да си стоят по домовете и да не качват хора на стоп.

Властите разпространиха фотография на 31-годишния обвинен, който е въоръжен с лък и стрели, нож и минимум един револвер. Той има престъпно минало, в това число за нелегално владеене на оръжие. Полицията не разкри самоличността му, само че таблоидът " Билд " го разпознава като Ивес Рауш.

Полицията разгласи, че е била осведомена в неделя сутринта за недоверчив мъж, който се навърта към барака в гората.

Четирима служители на реда отишли на място. Те оповестиха, че заподозряният в началото е сътрудничел, само че след това " ненадейно и изцяло ненадейно " ги заплашил с огнестрелно оръжие . От полицията разясняват, че чиновниците на реда не са съумели да реагират по време на рисковата обстановка. Мъжът взел оръжията им и избягал.

Мъжът е към 170 сантиметра висок, слаб, с очила, козя брадичка и гола глава.

" Билд " написа, че мъжът е живеел в къща за посетители към 3 година преди да бъде изпъден преди към година за неплатен наем. Той е работил като железничар и поддръжка на голф игрище.

Мъжът е живеел в колата си до плувен басейн за известно време преди да се реалокира в барака в гората.

Според " Билд " той е лежал в пандиза, откакто прострелял приятелката си с лък.

Говорител на полицията сподели, че мъжът има душевен проблеми и не би трябвало да бъде доближаван.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР