Напомням на украинското посолство, че се намира в България, а

...
Напомням на украинското посолство, че се намира в България, а
Коментари Харесай

Костадинов: Напомням на украинското посолство, че се намира в България, а не в Украйна

Напомням на украинското посолство, че се намира в България, а не в Украйна.

Това написа в профила си във Facebook водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Следователно е длъжно да се преценява с нас българите, а не ние с него. Това първо ", уточни Костадинов.

" Второ, напомням на наглите нацисти, че ми постановиха възбрана за влизане в тяхната страна за 10 години единствено тъй като отидох да договоря филантропична помощ за българите в Украйна - тъй че е много безочливо да показват угриженост за своите жители от български генезис, които са в България тъкмо поради дискриминационната политика на киевския режим ", добави Костадинов.

" Трето, още един път декларирам, че когато Възраждане стартира да ръководи, всички украински туристи, представящи се за бежанци, ще бъдат експулсирани от страната ни. Истинските туристи от Украйна, плащащи си сметките по хотелите, са добре пристигнали ", добави още водачът на " Възраждане ".

" Четвърто, Възраждане упорства за автономност за българите в Южна Бесарабия със столица Болград, Белград или Измаил, която е остаряла българска земя със остарели български градове, намиращи се краткотрайно под украинска администрация ", продължи да изрежда Костадинов.

" На финала ще прибавя, че в действителност не съм виждал друга такава безочливост! До момента сме дали съвсем 1 млрд лева държавни пари за прехрана на украинските туристи и когато кажем, че ще спрем да ги храним и поим, украинското посолство приема това за вражески акт! Колкото по-скоро Украйна се освободи от нацизма и фашизма, толкоз по-добре за нея и нейния народ ", написа в умозаключение Костадин Костадинов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР