Наполи завърши наравно 0:0 като гост на Болоня снощи, друг

...
Наполи завърши наравно 0:0 като гост на Болоня снощи, друг
Коментари Харесай

Скандали тресат Наполи: Виктор Осимен се нахвърли на Руди Гарсия

Наполи приключи наедно 0:0 като посетител на Болоня нощес, различен разочароващ резултат този сезон за тима на Руди Гарсия, който наподобява губи съблекалнята.

Де Лаурентис явно направи неточност, когато реши да не даде по-богат контракт на Лучано Спалети и вместо това назначи Руди Гарсия. Химията, която беше основен фактор в Наполи, я няма, a тимът има огромен спад в играта.
 Болоня - Наполи 0:0 в дуел от Серия
Наполи не съумя да пречупи Болоня, Осимен пропусна дузпа

Осимен този път бе антигерой

Вчера Осимен пропусна дузпа, а в 86-ата минута при изваждането си от игра се ядоса и стартира да крещи на Руди Гарсия на излизане от терена.

Той му сподели два пръста с ръката си и му заприказва високо и нервно. Според италианските медии Осимен е споделил на Гарсия, че в края на мача е трябвало да играе с двама нападатели, а не да го вади от играта.

People are giving Osimhen a lot of backlash. I can see both sides. I understand that you need to respect the coaches decision. But at the same time, I love this attitude from him. Every player should want to be out there at all costs. He’s a competitor.

— Enzo????❤️ (@pure_romanista)
Наполи е в серия от три мача без победа в италианското състезание, нещата в тима не вървят както преди, множеството играчи са отвън форма и в случай че няма прогрес в идващите мачове, следва промяна на треньора.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР