Наполи спечели с 3:0 гостуването си на Болоня в мач

...
Наполи спечели с 3:0 гостуването си на Болоня в мач
Коментари Харесай

"Наполи" мина през Болоня за трети пореден успех в Серия "А"

" Наполи " завоюва с 3:0 гостуването си на " Болоня " в мач от третия кръг на италианската Серия " А ". Така играчите на Маурицио Сари не престават без изгубена точка в шампионата, изравнявайки се на върха с " Ювентус " и " Интер ".

" Болоня " пък записа първата си загуба от началото на новия сезон и с четири точки остава на осмата позиция във краткотрайното класиране.

Първото по-интересно състояние бе пред вратата на " Наполи ". В 12-ата минута Симоне Верди извърши директен свободен удар, само че Пепе Рейна се разтегна оптимално и мазета в гредата.

Домакините продължиха да бъдат по-активния тим на терена и в 19-ата минута стигнаха до гол на Адам Масина, който обаче бе анулиран поради засада.

През второто полувреме събитията на терена радикално се трансформираха.

В 67-ата минута " Наполи " откри резултата. Лоренцо Инсинье откри Хосе Кайехон в наказателното поле, който надскочи бранител на " Болоня " и означи за 0:1.

В 83-ата минута неаполитанците нанесоха втория си удар. Груба неточност на домакините даде късмет на Дрис Мертенс и белгиецът от близко вкара за 0:2.

Влезлият като запаса Пьотр Желински оформи крайното 0:3 в 88-ата минута след подаване на Кайехон.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР