Наполи се върна към победите в Серия А, след като

...
Наполи се върна към победите в Серия А, след като
Коментари Харесай

Наполи се справи трудно с Каляри, Квара и Осимен герои за домакините

Наполи се върна към успехите в Серия А, откакто надделя Каляри с 2:1 в дуел от 16-ия кръг на италианския шампионат. Попаденията за триумфа на настоящия първенец на Италия вкараха Виктор Осимен и Хвича Кварацхелия, до момента в който за гостите от Сардиния прецизен бе Леонардо Паволети. 

Неаполитанците са четвърти в класирането на 11 точки от водача Интер, който гостува на Лацио в неделя. Каляри е 16-и с 13 точки. 

И трите попадения паднаха през второто полувреме - в последните двайсетина минути.  

Наполи поведе в резултата в 69-ата минута, когато Марио Руи центрира в наказателното поле, където Виктор Осимен насочи удар - Суфет опита да избави, само че топката въпреки всичко влетя в мрежата му. 

Гостите не се нуждаеха от доста време, с цел да се върнат в мача. В 72-ата минута Зито Лувумбо се оправи със отбраната на Наполи и центрира към Леонардо Паволети, който изравни резултата на " Диего Армандо Марадона ". 

Надстрелването продължи единствено две минути по-късно. В 75-ата минута Осимен сподели техника в наказателното поле - овладя на гърди, направи три " краченца ", смъкна си топката с глава и подаде сред двама бранители на Каляри към Хвича Кварацхелия, който се разписа за 2:1. 

В 81-ата минута Матео Политано вкара топката във вратата на Симоне Суфет, само че попадението не бе зачетено поради засада. 

В последната минута на постоянното време Томазо Ауджело качи топката на главата на Томазо Ауджело, само че той стреля на сантиметри над напречната греда. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР