Наполи се пребори за минимална победа срещу Специя – 1:0

...
Наполи се пребори за минимална победа срещу Специя – 1:0
Коментари Харесай

Наполи начело в Италия

Наполи се пребори за минимална победа против Специя – 1:0 на старта на 6-ия кръг в италианското футболно състезание. Победата продължава чудесната седмица за неаполитанския тим, който излезе най-малко краткотрайно отпред в класирането с 14 точки.

Единственото попадение осъществя Джакомо Распадори в 89-ата минута на мача. Партенопеите бяха разгорещени, откакто победиха Ливърпул с 4:1 в Шампионската лига тази седмица, само че изгубиха Виктор Осимен за месец поради разтежение на бедрото, тъй че Джакомо Распадори се намеси в точния момент. Българският бранител на гостите Петко Христов остана на аварийна пейка.

Специя нямаше победа в четири следващи мача, като през днешния ден липсваха Даниеле Верде, Албин Екдал, Даниел Малдини, Келвин Амиан и Салва Ферер, само че Итън Ампаду беше подготвен за дебюта си.

Емоциите за Наполи започнаха преди мача, откакто грузинското крило Хвича Кварцхелия получи премията си за състезател на месец август. И първата опция се откри пред него, принуждавайки Барноломей Драговски да избавя с една ръка. След това полският вратар на Специя имаше още три следващи значими намеси, в тома число удари на Пьотър Зиелински и Елиф Елмас.

Гостите от Специя имаха едно състояние преди почивката, което пропусна Акуб Кивиор. След антракта картината не се промени, само че изключително горещо стана пред Драговски в края на мача.

Обсадата даде резултат в последната минута, откакто Ирвинг Лосано овладя топката и напредна, откри Распадори на задна греда, който донесе успеха с първия си гол с екипа на Наполи.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР