Наполи пропусна отличен шанс да се върне начело в Серия

...
Наполи пропусна отличен шанс да се върне начело в Серия
Коментари Харесай

"Фиорентина" препъна "Наполи" на "Сан Паоло"

Наполи " пропусна отличен късмет да се върне отпред в Серия А, завършвайки 0:0 с " Фиорентина " на личния си стадион " Сан Паоло ". Неаполитанците записаха втори следващ дуел без победа, а на всичкото от горната страна и в двата случая това става в техния дом (в предния кръг изгубиха от " Ювентус " ). Тимът на Маурицио Сари не се възползва от резултатите дотук и равенството на " Ювентус " и " Интер ", като остава на втората позиция.

Съставът от Неапол доминираше в мача и обичайно сподели въодушевена игра пред своите тифози, само че този път нямаше толкоз чисти положения пред вратата на съперника. Треньорът на " Ла виола " Стефано Пиоли беше затворил добре отбора си и игра, с цел да не загуби.

Със извоюваната точка, " Фиорентина " събра 22, като се намира на седмото място. " Наполи " е втори с 39, на една зад " Интер " и на една пред " Ювентус ".

По-рано денем неверна стъпка направи и " Рома ". " Вълците " от Рим също приключиха 0:0 при визитата си на " Киево " на " Марк’Антонио Бентегоди " във Верона. " Джалоросите " имаха тотално превъзходство и 24 благоприятни условия за гол, само че не съумяха да се възползват.

Fischio finale su tutti i campi della #SerieATIM per le partite delle 15: ecco i risultati! pic.twitter.com/4YBSEzOcvG
— Serie A TIM (@SerieA_TIM) December 10, 2017

" Рома " е с мач по-малко и остава на 4-о място с 35 точки. Кръгът пък влезе в историята, като първите четири отбора изгубиха точки.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР