Наполи прави всичко възможно, за да си осигури участие в

...
Наполи прави всичко възможно, за да си осигури участие в
Коментари Харесай

Дженаро Гатузо: Ще мислим мач за мач

Наполи прави всичко допустимо, с цел да си обезпечи присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон. Към момента футболистите на Дженаро Гатузо заемат шестата позиция във краткотрайното класиране, като изостават на 3 точки от четвъртия Рома. Много сложна стратегия обаче чака клуба от Неапол през идващите дни, а това сигурно ще бъдат мачове, които могат да отговорят на доста въпроси.

В неделя за Наполи следва значимо посещение на Милан, а за Гатузо този мач най-вероятно ще бъде по-специален. След това обаче за южняците няма да става по-леко, като предстоят нови 2 тежки гостувания на Ювентус и Рома. Не стопират и информациите за разлъка сред международния първенец с Италия и Наполи още през лятото, само че в случай че някогашният халф класира състава за Шампионска лига, нищо чудно и Гатузо да остане на Стадио Диего Армандо Марадона.

Специалистът съобщи, че не е обезпокоен преди идните 3 извънредно значими борби, и предизвести играчите си да гледат мач за мач без да мислят за бъдещето.

"Ясно е, че това ще бъдат 3 много тежки мача за нас, само че нямаме избор, в случай че желаеме да се преборим за топ 4. Сега сме съсредоточени единствено върху неделното дерби с Милан, а по-късно ще мислим за Ювентус и Рома. Много хора считат, че тези 3 дербита ще решат сезона ни и би трябвало да призная, че съм склонен с сходни изказвания, ще опитаме да дадем най-хубавото от себе си, с цел да реализираме оптимално положителни резултати “, разяснява треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР