Наполи допусна малко очаквано поражение пред собствените си фенове. Италианският

...
Наполи допусна малко очаквано поражение пред собствените си фенове. Италианският
Коментари Харесай

Наполи вече с отрицателен баланс, загуби от Лече на Сан Паоло


Наполи позволи малко предстоящо проваляне пред личните си почитатели. Италианският гранд отстъпи при семейството си на новака във футболния хайлайф на страната Лече.

Пред личните си почитатели на стадион " Сан Паоло " домакините се провалиха, записвайки деветата си загуба през сезона в Серия " А ".

" Небесносините " отстъпиха с 2:3, като на два пъти в срещата се оказваха в ролята на изоставащия в резултата отбор.
 Снимка 465839
Източник:

Бранителят на Наполи Калиду Кулибали се завърна в игра. Сенегалецът бе отвън терените два месеца поради мускулна контузия на бедрото. Той не бе разполагаем на Дженаро Гатузо през съвсем целия интервал на наставника, в който води неаполитанците.

Кулибали се контузи в първите пет минути от дебюта на Гатузо - при загубата от Парма с 1:2 и от този момент нямаше записани минути. Днес той бе разполагаем, само че като че ли не се показа на предстоящото равнище.
 Снимка 465840
Източник:

Наполи бе спечелил последните си три мача във всички шампионати след загубата от Фиорентина и се намираше на девет точки от четвъртото място, даващо право на присъединяване в Шампионска лига.
 Наполи победи Сампдория с 4:2 в Серия
Втори следващ триумф за Наполи в Серия " А "

" Партенопеите " завоюваха гостуването си на Сампдория с 4:2

За момента евротурнирите остават в областта на вероятностите, като Наполи към този момент има негативен баланс, при 8 триумфа, 6 равенства и цели 9 провали на сметката си.

Единственото попадение за първите 45 минути осъществя Джанлука Лападула . Той се разписа след 29 минути игра, откакто засече с технично отиграване топката във вратата на слисания пазач на домакините. Останаха известни подозрения за съществуването на засада, само че те бяха разсеяни, откакто повторенията демонстрираха, че такава изрично няма.
 Снимка 465843
Източник:

Три минути след паузата Аркадиуш Милик бе прецизен на празна врата, разписвайки се от доста близко разстояние. Той бе на крачка от от непредвиден пропуск, като отигра нестабилно кълбото, само че то въпреки всичко се отби в горната греда и влезе в мрежата за 1:1.

Малко след час игра Лападула се трансформира в непредвидения воин на мача, вкарвайки за 1:2 , извеждайки за втори следващ път отбора си напред в резултата. Лападула вкара с красиво осъществяване и матира съперников защитник, който го държеше за лявата ръка. Въпреки неприятната обстановка, в която се намираше, деветката на гостите се извъртя и стреля тъкмо с глава, връчвайки успеха на тима си.

Той бе подпечатан от Манкозу, разстрелял Оспина от свободен удар малко преди края на мача. Топката се отби в дясната греда на вратата на Наполи и попадна зад стража за 1:3.

Крайното 2:3 оформи Хосе Кайехон , който се възползва от неприятно избита топка в отбраната на противника и със задна ножица стреля в горната греда, след което кълбото мина и голлинията за повторно, в интерес на домакините.

Успехът бе от значително значение за състава, който се бори за оставането си в елита на страната.

Наполи пък остава надалеч от зона " Европа " и получи следващия противен урок през сезона досега.
 Снимка 465841
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР