Напитките са способни да издадат много за характера на човека.

...
Напитките са способни да издадат много за характера на човека.
Коментари Харесай

Разберете какъв МЪЖ стои срещу вас, чрез питието, което консумира

Напитките са способни да издадат доста за характера на индивида. Това важи с цялостна мощ най-много за мъжете, защото те са по-изявените фенове на алкохолните напитки. Когато имате среща с чужд мъж, доста елементарно можете да разберете какъв вид човек е, откакто видите питието пред него.
Ето ги напитки и какво те подсказват за господата: • Бира;
Това са хора, които не обичат непознатите неща. Те нормално залагат на едно и също пиво и задачата им в множеството случаи е просто да се провиснал и откъснат от рутината. Ако сте в търсене на мъж авантюрист, най-добре се насочете към различен човек.
• Бърбън;
Ако мъжът против вас пие бърбън и всяко последващо пиво е едно и също, този човек знае какво тъкмо желае от живота. Мисленето му не е лимитирано и е подготвен да се впусне в провокациите на живота.
• Водка;
Подобно пиво приказва единствено едно – господинът към момента не съумява да се откъсне от младежките си години, когато с другари е купонясвал до зори. Няма неприятно да пофлиртувате с подобен вид, само че не се заблуждавайте, че от цялата тази работа ще излезе нещо съществено. Обикновено всичко трае в границите на няколко дни или седмици.
• Водка със сок;
Това се смята за женско пиво, само че предразсъдъците са неприятно нещо. Ако мъжът, с който имате среща, си е поръчал точно водка със сок, напълно не трябва да отстъпвате обратно. Възможно е да обича опитите и провокациите.
 Какво издава обичаното пиво за вас Какво издава обичаното пиво за вас
Според психолозите всеки ваш умишлен избор издава част от характера и личността ви. Не е инцидентен изборът ни на облекла, другари, книг...

• Текила;
Чистата текила се пие постепенно. На това пиво би трябвало да му се насладиш, с цел да го оцениш. То, сходно на бърбъна, нашепва за мъж, който тежи на мястото си и знае какво тъкмо желае да получи от живота.
• Шотове;
С тези мъже безспорно би трябвало да се внимава. Те са излезли с една единствена цел и тя е да се опиянят не от обич, а с алкохол. Целта им е да се напият и надали ще помнят претърпяното на другата заран. Няма неприятно в това да се позабавлявате и да си давате тостове до 3 сутринта, само че не очаквайте съществено отношение.
• Вино.
Виното е напитка, която се употребява само от ценители. Много хора считат, че алкохол, сервиран в красива чаша, е предопределен само за дамите. Това обаче е голяма илюзия. Ако мъж пие вино и същински му се любува, бъдете сигурни, че пред вас стои крепко стъпила на земята персона, която няма самообладание да ви опознае и то по допустимо най-деликатния метод.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР