Написване на продуктови описания;Създаване на промоции и кампании;Онлайн мърчандайзинг;Професионална SEO

...
Написване на продуктови описания;Създаване на промоции и кампании;Онлайн мърчандайзинг;Професионална SEO
Коментари Харесай

Първият бизнес модел на NEXT BASKET – SELF и с какво той се различава от стандартните SaaS решения

Написване на продуктови описания;

Създаване на промоции и кампании;

Онлайн мърчандайзинг;

Професионална SEO оптимизация;

Пълно счетоводно обслужване за онлайн магазин;

Изготвяне на GDPR документи и други

Не на последно място, всеки онлайн магазин от NEXT BASKET идва с цялостна гаранция за сигурността на бизнеса, потребителите и паричните преводи в интернет. Това се случва благодарение на ултрамодерни софтуерни решения като микросървисна архитектура, скалируеми запаси на сървъра, вграден тест за неточности в кода и 24/7 техническа поддръжка за премахване на бъгове.
Готов онлайн магазин за 72 часа
С помощта на изцяло функционална софтуерна основа и подготвени за персонализация дизайнерски тематики, платформата прави допустимо основаването на електронен магазин в границите на 72 часа. За задачата е належащо само да имате подготвени фотоси и описания на продуктите, които желаете да продавате.

За да бъде всяка стъпка от процеса добре планувана и ясно проследима, всеки сътрудник ще работи с личен съветник от екипа на NEXT BASKET. Той ще дава самостоятелна помощ и стратегически насоки въз основа на характерните бизнес условия, тъй че крайният резултат изцяло да дава отговор упованията.

Обратното преброяване стартира, а формата за питане на уеб страницата на NEXT BASKET е отворена за всички търговци, които желаят да се възползват от SELF - новаторският бизнес модел, в който получават всичко належащо и не заплащат за нищо ненужно.

Съчетавайки новаторски технологии, експертни услуги и цялостна стратегическа поддръжка, NEXT BASKET чертае бъдещето на електронната търговия - както в България, по този начин и в общо 28 страни в Европа.

 

NEXT BASKET – Успехът е добра концепция.

NEXT BASKET е новаторски 360-градусов бизнес модел за ръководство на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново потомство, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов програмен продукт, лични складови пространства и 125 платени и безвъзмездни услуги за цифров маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е учреден през 2022 година и все още има над 60 чиновници.

Официалният старт на продажбите се чака през юли 2023 година

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР