Напишете името си или това на Вашия бизнес в интернет.

...
Напишете името си или това на Вашия бизнес в интернет.
Коментари Харесай

Онлайн репутацията – задължителна в новото десетилетие

Напишете името си или това на Вашия бизнес в интернет. Какво се появява? Доволни ли сте? Резултатите, които вие виждате, са и тези, които всички останали могат да открият за Вас. Това в действителност е и Вашата онлайн известност. Как да я управлявате сполучливо посредством нововъведенията в цифровия маркетинг споделя шефът на - първата цифрова организация в България, Калин Василев, който е и ръководител на.

Какво съставлява ръководство на онлайн репутацията?

В днешно време, когато всички се допитват за мнение за артикули и услуги в търсачките, не можем да си позволим да имаме отрицателен имидж в онлайн пространството. Отрицателни отзиви може да се появят за даден бранд, бизнес или персона, в резултат на конкуренция или вътрешна рецесия. Личната известност на управителните фрагменти на бизнеса също е от голяма важност за това по какъв начин продуктите ще бъдат възприети от хората. Именно тук значима роля играе ръководството на онлайн репутацията. Това е развой на наблюдаване и знания по какъв начин да избегнем и да преборим негативните феномени посредством новаторски способи и информационни канали. На база опита ми до момента мога да кажа, че се следи липса на превантивно мислене в тази посока у клиентите. Повечето от тях търсят помощ, откакто имиджът им към този момент е потърпевш. По-лесно е, когато репутацията се поддържа и има запас, тъй като в случай че се появи рецесия, може да се управлява и обезврежда бързо.

Какви средства включва процесът на ръководство на онлайн репутацията?

Управлението на онлайн репутацията употребява комплекс от работещи решения за конструиране на позитивен имидж в цифровия свят. Прави се разбор на настоящото положение на онлайн наличието на марката и личността. След това се изготвя цялостна тактика за усилване на позитивната онлайн известност, която е самостоятелна и дава отговор на потребностите на клиентите. Използват се способите на цифровия маркетинг като част от тях са интеграция на най-хубавите SEO техники, вярно потребление на обществени мрежи и канали, съобразени с целевата таргет група и вярна връзка. За предпочитане е цифровите организации, които оферират услугата, да разполагат с цялостен набор от експерти, които да се грижат за фирмените или персоналните потребности на всеки бранд или персона. Така клиентите ще се снабдят с различим имидж и визия, посредством които са по-успешни и по-търсени измежду потребителите.

Кои са трендовете в пазара на цифровия маркетинга, които в действителност регистрират висока ангажираност измежду потребителите?

Не може да приказваме за пораждане на напълно нови трендове, защото през последните години се утвърдиха механизми с потвърдени резултати. На база насъбрания опит досега несъмнено мога да кажа, че има повишение на вложенията в рекламния пазар в интернет по отношение на миналата година. Най-предпочитани си остават дисплейните реклами, които подтикват потребителя към някакво деяние, било то покупка или ангажиране. Забелязва се и усилване на видео рекламата като метод за показване на артикули и хрумвания. Същите високи резултати не престават да поддържат и рекламите в търсачките, показващи на първо време уеб страницата на съответния бранд или персона. Един от наложителните детайли в която и да е онлайн акция, което постоянно прилагаме в работата си, е съществуването на респонсив дизайн. Поради обстоятелството, че обезпечава достъп на всички към съответната платформа, той към този момент доста измества десктоп версиите. От началото на 2019 можем да отбележим, че трафика към уеб уеб сайтове от мобилни устройсва на промоционални акции надминава 50%.

Пандемията се отрази върху всички аспекти от живота ни. Какви са Вашите наблюдения за отпечатък ѝ върху марките и в частност върху цифровия маркетинг?

Пандемията сподели, че всеки един бизнес и персона би трябвало да участват онлайн. Това е не просто имиджово показване, само че и метод да се доближи по-голяма публика, с цел да се резервира активността. Все отново всеки употребява интернет за рекомендации, отзиви, мнения, и в случай че не фигурираш там, значи не съществуваш. Определено изключителното състояние повлия и върху метода на случване на самите цифрови акции. За да усъвършенстват оптимално работата си и да понижат разноските, някои марки избраха да спрат актуалните си акции и да редуцират бюджета за тях. Те не се отхвърлиха от цифрово наличие, а просто се наложи доста бързо дружно да измислим нова тактика, която да дава отговор на обстановката. Нашата работа е главно обвързвана с дейности в спешни обстановки и за нас това бе предизвикателство, с което считам се оправяме сполучливо.

Какво ни чака отсега нататък в развиването на онлайн сферата?

Няма по какъв начин да подсигурявам изцяло, само че чакам от ден на ден да се обърне внимание на дигитализацията, видео маркетинга и гласовите търсачки. Несъмнено тези феномени ще трансформират метода на усъвършенстване и на ръководство на онлайн репутацията. Все отново от тренда няма да излязат универсалните фактори за цифров триумф като неповторимо наличие, добра визия и непрекъсната съответна връзка с потребителите. Успее ли да се откри съвършеният баланс сред всички тези специфики, няма по какъв начин да ни чака нещо по-различно от отлична онлайн известност.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР