Написаното в резолюцията за България не е ново, то е

...
Написаното в резолюцията за България не е ново, то е
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Резолюцията цели спирането на еврофондовете за България

„ Написаното в резолюцията за България не е ново, то е написано в отчетите на Европейската комисия, на Европейския съвет. Резолюцията цели прекъсването на еврофондовете за България “. Това заеви пред БНР Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното (президент на България в интервала 2012 - 2017 година).

Според него резолюцията на Европейския парламент е знак на борба за власт.

 „ И това, че под водачеството на президента популист Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на и с поддръжката на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Демократична България ние сме още една стъпка към промяна на властта, която да отиде в ръцете на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и с поддръжката на популисти като, Слави Трифонов “, уточни той.

Плевнелиев добави, че проблеми има, само че еврофондовете не отиват да хранят вампири.  " Еврофондовете отиват за всички... Името на България беше охулено… “.

По думите му при митингите е налице двоен стандарт. „ Приветствам всеки, който стачкува на кардинална основа, и всеки, който дава и решения въпросите да не се повтарят. Тук не сме видели доста решения, а по-скоро тежка политическа борба, а е време и за това. Големият изчезнал тук е президентът, който вместо да оглавява митингите, би трябвало да разбере, че той е президент на всички българи и да предложения всички на масата за търсене на верните решения “, счита някогашният държавен глава.

Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното още веднъж акцентира, че Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на желае по противозаконен метод оставката на Бойко Борисов: „ Радев щеше да получи властта нелегално. Той може да смъкна доверието си, само че няма право да желае оставката на премиера… Ако Борисов беше подал оставка, щеше да пристигна едно лявопопулистко държавно управление, а това щеше да нанесе трайни вреди върху демокрацията в страната… С оставането на Борисов на власт избираме по-малкото зло. Битката сред военачалник Радев и военачалник Борисов е безумна, безсмислена, от нея нямаме нужда… ГЕРБ не са съвършени, позволили са неточности, в края на един политически цикъл са, само че борбата за властта не би трябвало да се води посредством тотално окаляне на България с неистини и безпринципни политики “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР