Написахме писмо до ОССЕ и ПАСЕ, защото служебни министри си

...
Написахме писмо до ОССЕ и ПАСЕ, защото служебни министри си
Коментари Харесай

Нинова: Написахме писмо до ОССЕ и ПАСЕ заради служебния кабинет

" Написахме писмо до ОССЕ и ПАСЕ, тъй като служебни министри си разрешават да излизат сега и да разясняват процеси в БСП, да поставят етикети на партията. “ Това разяснява водачът на БСП Корнелия Нинова в ефира на bTV.

Тя съобщи, че още на предните избори ОССЕ е излязла с констатация за интервенция в изборните процеси от страна на служебното държавно управление.

На въпрос не могат ли министри, част от БСП да приказват за партията, тя сподели, че никой не ги е упълномощавал да го вършат и ги предложения да изразят мнението си на Национален съвет. 

" Но те не идват. Нека да дойдат на конгреси, да си кажат какво ги боли. А те идват, не са записват, с цел да провалят форума и с цел да може партията да отиде на избори “, счита още водачът на левицата.

Тя разяснява, че на конгреса през уикенда ще се разиска както локалните избори, по този начин и парламентарните. По думите ѝ би трябвало да има смяна към съвременно ляво и да се намерения за работещите хора.

Нинова изясни, че ще се разиска и новата стратегия на партията.

Лидерът на БСП не се тормози от новата левица. Напротив Нинова сподели, че дори са поканени да обсъдят обединяване за идния прдсрочен избор през април.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР