Наперената готвачка от ВИП Брадър Мариела Нордел криела славно минало

...
Наперената готвачка от ВИП Брадър Мариела Нордел криела славно минало
Коментари Харесай

Изплуваха скандални подробности за миналото на Мариела Нордел в крими средите! Наперената готвачка била любовница на...

Наперената готвачка от „ ВИП Брадър ” Мариела Нордел криела славно минало зад тила си. Още в зората на мутренските времена къдрокосата дама била първа писта в общуването със силоваци, твърди " Уикенд ".  Къдрокоската познавала всички чейнчаджии в София и освен тях. Ако се има вяра на мълвата с огромна част от „ неприятните момчета” се срещнала и срещнала в градинката „ Кристал”, където в миналото ставали всякакви съмнителни покупко-продажби – най-много обмяна на долари, закупуването на дънки и на златни украшения – все неща, които развития социализъм и първите години на прехода не можели да предложат, писа " Уикенд ".

Мариела живеела в центъра на София, в тузарски апартамент от близо 200 квадрата, където постоянно събирала другари на празненство. Жилището правело усещане още тогава с множеството картини и икони по стените, движимости от чужбина, каквито у нас към момента нямало. Освен това с дузина приятелки, Мариела постоянно обикаляла кафетата. Тя се изживявала като върла рокаджийка, която знае наизуст песните на Милена и постоянно ги припява на купони. Топ готвачката тогава тежала малко над 40 кг и правела усещане със секси визията си, както и с познанията си на непознати езици.

Първите си контакти с момчетата от подземния свят направила около Васил Илиев, с който доста добре се познавали. Той оценявал високо възприятието й за комизъм и метода, по който тя се смеела, само че до по-близки връзки сред двамата в никакъв случай не се стигнало, настояват отдадени.

За сметка на това темпераментната дама била обект на ухажване от доближени нему хора. Един от тях бил златният медалист по класическа битка от Олимпийските игри в Сеул през 1988 година Атанас Комшев, който бе разстрелян на 2 ноември 1994 година, до момента в който пътува с автомобила си от София за Варна. В тези години Мариела била настоящата му държанка. По време на разстрела на Комшев днешната брадърка не е била с него, само че съгласно осведомени новината я потопила в тъга за дълго време.

„ Двамата постоянно се усамотяваха дружно из столичните заведения. Мариела беше постоянно усмихната, разказваше всякакви истории, на които всички се смееха. Вървеше слух, че с Атанас възнамеряват и да узаконя връзката си. Пък и той беше огромен джентълмен – да направи подарък на жена беше повече от обикновено за бореца. Кавалерстваше също, отваряше й вратите, държеше да й реалокира стола, преди тя да седне на масата. Правеха усещане и бяха забавни за наблюдаване.

Наско беше измежду любимците на Васил Илиев. Тогава Георги Илиев още не беше излязъл на сцената. Кюстендилецът се държеше доста народняшки, а останалите момчета като Комшев копираха държанието му. Ако той пие – и те пият. Ако той запее – и те запяват. Мариела пееше хубаво. Имаше доста гердани, бижута, амулети, отбрани. Нямаше тематика, по която да не може да се включи на ваучър. Танцуваше щуро. Беше общителна и необикновено красива”, разяснява източник от ъндърграунд средите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР