Напълно ваксинирани срещу COVID-19 туристи от България ще могат да

...
Напълно ваксинирани срещу COVID-19 туристи от България ще могат да
Коментари Харесай

Ваксинирани туристи от България вече могат да посещават Тайланд без карантина

Напълно имунизирани против COVID-19 туристи от България ще могат да посещават Тайланд без карантина от другия месец, заяви ТАСС.

Тайландското министерство на външните работи разгласява през днешния ден лист с 46 страни и територии, чиито жители със приключен имунизационен курс няма да бъдат поставяни в изолираност след влизането си в страната, считано от 1 ноември.

Сред тях са България , Австрия, Белгия, Канада , Китай, Чехия, Дания, Франция, Германия, Полша, Португалия, Испания , Швеция, Швейцария, Англия и Съединените щати .

По-рано тайландските управляващи оповестиха проекти да осъвременят листата на два пъти - от 1 декември и от 1 януари. Не е изключено и той да бъдат преразглеждан на всеки 15 дни, по този начин както и ограничаващите ограничения в самия Тайланд, според от ситуацията.

Днес тайландското министерство на опазването на здравето заяви за 9700 нови случая на ковид и 73 умряли през последното денонощие.

От началото на пандемията в Тайланд, с население от 69,6 милиона души, са регистрирани повече от 1,82 милиона инфектирани. Над 18 500 от тях са умряли.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР