Напълно според очакванията Испанската футболна федерация определи “Wanda Metropolitano” в

...
Напълно според очакванията Испанската футболна федерация определи “Wanda Metropolitano” в
Коментари Харесай

Oт Барса спестиха заяждането с Реал - вече има арена за финала за купата

Напълно съгласно упованията Испанската футболна федерация дефинира “Wanda Metropolitano” в Мадрид за сцена на финала за Купата на Испания, в който на 21 април противници ще са носителят на трофея Барселона и Севиля.

Стадионът на Атлетико Мадрид се оказа единственият вид, който удовлетвори и двете страни. Каталунците са предложили единствено него и в последна сметка не са отправяли публично предпочитание срещата да се състои на “Сантиаго Бернабеу”. Тези дни се спекулираше, че “блаугранас” ще се опитат да уредят финала за терена на Реал Мадрид, само че в последна сметка такова нещо не е имало.

От тима от Андалусия пък са създали обреченото предложение за край на един от двата стадиона в Севиля, което, несъмнено, не е било признато от Барса.

The #CopaDelRey final between @FCBarcelona & @SevillaFC_ENG will be played at the Wanda @Metropolitano on April 21! pic.twitter.com/DtadCSw0K7
— LaLiga (@LaLigaEN) February 12, 2018
Отпада и опцията за смяна на датата на борбата за трофея, за което упорстваха “лос кулес”, тъй като няколко дни по-късно вероятно ще ги чака полуфинал в Шампионската лига.

Тъй като финалът ще се изиграе в събота по време на 34-ия кръг в Ла Лига, три дуела от него ще бъдат отсрочени за 9 май: Атлетико Мадрид - Бетис, Севиля - Реал Мадрид и Барселона - Виляреал.

“Wanda Metropolitano” ще е хазаин и на финала в Шампионската лига, само че през 2019 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР