Напълно съм разочарован от Мария Цънцарова. Изненада ме много. Тя

...
Напълно съм разочарован от Мария Цънцарова. Изненада ме много. Тя
Коментари Харесай

Бащата на Киро громи журналистката Цънцарова, обяви я за член на ГЕРБ

„ Напълно съм отчаян от Мария Цънцарова. Изненада ме доста. Тя напряко си е от ГЕРБ “, това разгласи нощес след дебата по БТВ бащата на Кирил Петков – Петко, написа Tribune.bg.

Той е един от мнозината поддръжници на „ смяната “, които се обърнаха против журналистката, която допреди това беше измежду техните любимки. Цънцарова направи даже лично предаване „ Защо, господин министър? “, което даваше думата извънредно на представители на властта.

Пред нея Петков даде и може би най-емблематичното си изявление в премиерския си кабинет.

Към днешна дата обаче това е забравено и против журналистката се изливат ненавист и обиди в обществените мрежи.

„ Отдавна си е от герб! “, написа Анатол Зефиров. „ Абсолютно дъно- Цънцарова+бтв!!! Срам и срам! “, добавя под обявата и Десислава Андреева.

„ Не е Цънцарова. Цялата телевизия е от най-малко година извънредно про-ГЕРБ “, счита Атанас Шиндов.

„ Не знаехте ли, че е гербаджийка? “, недоумява и Пепа Събева.

„ Петко, споко. Ако Христос беше стартиран от Пилат, в този момент никой нямаше да знае за него. Много противен спор, само че мисля че работи за нас “, успокоява Румен Андреев.

A Тони Радев включва в рецензиите си и Антон Хекимян: „ Бтв е тяхна, за това момченце от леденото хоро да не приказваме, този е плонжирал пред тиквун доста от дълго време “.

Костадин Арнаудов зове да бъдат разчистени публицистите, които не му харесват: „ Вярно е, само че хората не са чак балами, за каквито ги мислят. Нужна е една яка чистка измежду ТВ публицистите. Вместо безпристрастни и самостоятелни, те са подлоги на олигарсите и като че ли нямат разум да проумеят, че колелото се движи напред и няма връщане “.

„ Върхът беше водещата – тази хероиня за един ден – пристрастна, нападателна, с директни обвинявания и внушения към едната страна, естествено не към ГЕРБ, не догледах, толкоз ми стигна “, обобщава Марио Парушев.

„ Цънцарова много прекали в квалификациите, афектирана, че не са я питали за позволение. Регламента ли е по-голям или тематиките и тезите на водачите.. О това не било всичко, превключвам в края на предаването и водещата е отново на тази тематика в синхрон с Каримански!?! И това не ѝ стига, само че с нова офанзива – били ѝ споделили, че Петков приказвал с различен водач да направи по този начин – бтв, вие сте позор – не разбирате кои са в действителност значимите неща и какъв е залога “, недоволства под постове Полина Дикова.

Журналистката Капка Тодорова излива възмущението си от Цънцарова в поредност постове.

„ Започнаха дебатите. С поучителни обръщения и квалификации от Мария Цънцарова. Абсолютно не ок и непрофесионално. Държи звук на един от участниците и го дисквалифицира на процедура. … ПС Мария, всички страни в Европа купуват газ на държавно равнище сега, а не с търг. Аре па се и гответе, бе, сътрудници “, гласят част от заключенията ѝ.

Таня Петкова твърди, че дебатът е бил разгласен като лидерски (бел. ред – не беше). „ Журналистката-мисирка се държа като питбул “, твърди тя.

„ Много тъкмо – питбул! Още на следващия ден би трябвало да я изритат на улицата “, добавя Фани Акрабова.

„ Лъсна дълбоката провинциалност и на публицистиката на БТВ и на политиците. Липса даже на обикновено домашно образование, в случай че щеш. Цънцарова говореше на довчерашния Премиер като че ли е петокласник. Нула почитание към самата институция. А народът гледа и си вика „ Ама ‘кво да им гласоподавам на теа “. Мафията потрива ръчички. Мирише на чесън и гранясала македонска наденица “, разсъждава Ясен Бочаров.

Обидни квалификации не пести и Анна Генчева:

„ Приличаше на пинчер, заобиколен от… щях да напиша добермани, но в действителност бяха болонки. Изобщо – тъга на всички равнища. Което в действителност въобще не е смешно, пъклен тъжно е квалифицираните, знаещите, задаващите значимите въпроси публицисти да са в девета глуха, а амбициозни, дребнички (в необятен смисъл) нерваци да имат огромна естрада и да „ въздействат “,… на който им разреши “, приключва тя.

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР