Напълно съкрушен съм. Надявахме се, че Вашата любима майка ще

...
Напълно съкрушен съм. Надявахме се, че Вашата любима майка ще
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски: Кралица Елизабет II ще продължи да служи за пример завинаги

„ Напълно сломен съм. Надявахме се, че Вашата обичана майка ще продължи да служи за образец за всички ни вечно “, се споделя в писмото.

 

„ Всеобщата тъга, на която сме очевидци, потвърждава, че никой в историята не е имал такова позитивно въздействие върху толкоз доста хора. Нейната религия и непоклатимото й възприятие за дълг в продължение на три генерации, са изключителни! Винаги ще бъда признателен за Нейния въодушевяващ образец на Монарх, който служи на народа си до последния си ден! Пътеводна светлина, която неотменно и решително водеше в вярната посока “, написа Симеон Сакскобургготски, представен от БГНЕС. Той сервира дълбоки съболезнования на фамилията на крал Чарлз III.

 

Симеон Сакскобургготски и кралица Елизабет II са представители на Сакскобургготската династия, която е най-могъщата аристократична фамилия през XIX и XX век. През този интервал нейните представители ръководят Англия, Белгия, Португалия и България. Днес са на власт единствено в първите две.

 

Симеон Сакскобургготски е четвърти братовчед на бащата на Елизабет крал Джордж VI, който ръководи страната от 1937 до 1952 година и се употребява с огромна почитание поради извоюваната победа по време на Втората международна война.

 

Във Англия династията се назовава Уиндзорска. Прекръстването става по време на Първата международна война на фона на вълната от антигерманизъм. Заедно с тях се прекръства и семейството Батенберг. Двама от братята на българския княз Александър са женени за щерка и внучка на кралица Виктория. Те одобряват семейството Маунтбатън. От тази фамилия по майчина линия е принц Филип, брачният партньор на кралица Елизабет II, който умря доскоро повече от година.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР