Напълно нов вид ще придобие една от основните улици на

...
Напълно нов вид ще придобие една от основните улици на
Коментари Харесай

Стартира ремонт на една от основните улица в Момчилград

Напълно нов тип ще придобие една от главните улици на Момчилград - " Маказа ", по която през днешния ден започва ремонт.

При него ще бъдат сменени 12 200 кв метра тротоарни плочки и 4850 линейни метра бордюри, оповестиха от общинския пресцентър, съобщи Българска телеграфна агенция.

Ще бъде сменено и уличното осветяване. При реализирането на плана няма да се трансформира габаритът на пътните платна. Ще бъде основана краткотрайната организация на придвижване за безвредно прекосяване през работния сектор. На строителните работи ще се извърши трасиране на съществуващите подземни връзки. Предвидено е и подземно окабеляване на осветителните стълбове по цялата улица. С ремонта на " Маказа " общината позволява казуса с двете съществени улици в града, показаха от пресцентъра. 

От общината напомнят, че предходната година беше осъществен огромен ремонт и на най-дългата улица в града - " Гюмюрджинска ".

Последните реновации на инфраструктура в общината преди този бяха предприети с рехабилитация на сектори от общинската пътна мрежа, които започнаха при започване на юни тази година. Те се правят по финансов лист, гласуван и признат от локалния Общински съвет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР