Напълно неочаквано, дори по никое време, когато сякаш вече всички

...
Напълно неочаквано, дори по никое време, когато сякаш вече всички
Коментари Харесай

Три зодии ще срещнат голямата любов до края на декември

Напълно ненадейно, даже късно, когато като че ли към този момент всички опити да се влюбите са се изчерпали и може би към този момент нямате същия огън и възторг да разкриете душата и сърцето си, чудото ще се случи. Ето кои зодии ще срещнат огромната обич до края на годината:

Близнаци

Скоро сте завършили дълга връзка и не се чувствате подготвени към момента за нова обич. Много значим и забавен за вас човек се появява на хоризонта! Не го отблъсквайте, тъй като той има задача да ви направи щастливи и ще се окаже доста по-голям, в сравнение с вие смятате. Не е наложително да стартирате връзка в този момент и незабавно, само че дайте късмет и на себе, на любовта и на верния човек да ви обича.Той ще ви потвърди, че е вашата сродна душа.

Везни

От много време ви се желае да усетите до себе си значим и сериозен човек, на който можете да разчитате. В последни месеци и интервали връзките, в които се впускате не ви носят удовлетворението, което търсите. Това ви придава отегчителен тип и ви кара да се чувствате комплицирани. Възлагали сте доста очаквания на хора, които са се оказали огромни разочарования. Звездите обаче са ви подготвили специфична изненада тъкмо в края на тази година. Всъщност тя ще се окаже щастлива и сполучлива за вас, макар компликациите. Голямата обич ще бъде до вас и ще ви подари с романтика, пристрастеност и смисъл.

Козирог

Независимо от всичко до вас ще застене човек, който може да промени целия ви свят. Колкото и да не очаквате или да отричате любовта сега, по-добре вижте нещата такива, каквито са. Отворете очите си. Може би сега имате сътрудник, с който мислите, че всичко е наред. Попитайте сърцето си и го оставете то да ви води. Началото на новата година ще бъде ново начало и за вас в любовта и сантименталните връзки!

Източник: actualno.com
тагове зодии огромна обич декември
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР