Напълно неадекватно се държа Лора Караджова, след като свали маската

...
Напълно неадекватно се държа Лора Караджова, след като свали маската
Коментари Харесай

Излагация! Лора Караджова - неадекватна в "Маскираният певец"!

Напълно несъответстващо се държа Лора Караджова, откакто смъкна маската си на Перлата в „ Маскираният артист “. Тя не можа да върже две фрази на сцената и даже на елементарен въпрос като тозидали звездният й татко е знаел, че тя взе участие в шоуто, Караджова изглеждаше очевидно объркана. Тя обаче очевидно се зарадва, когато видя подаръка-бутилка просеко и възкликна: “Слава богу “.

Зрителите бяха безапелационни, че тя е или пияна или дрогирана, или и двете, написа. „ Честно да кажа, мъчително ми стана и за нея, и за децата й, и за родителите й. Алкохол ли е, опиати ли са, това е пъкъл! Да не се случва на никой, че по никакъв начин не е смешно, хората с години се мъчат да излязат от този пъкъл и за жалост доста не съумяват, а най- доста страдат фамилиите им. Може пък това присъединяване да е било вяра за всичките й близки да я стимулират да се оправи с проблемите си “, написа зрителка.

„ Неадекватно държание. Или пияна или надрусана. Пълна излагация в народен ефир да се появяваш в това положение “, написа друга. Това напълно не е първият път, в който Караджова излиза почерпена в телевизионния ефир. През 2018 година тя съумя още веднъж да ядоса феновете, като показва любовта си към алкохола в присъединяване си в " Черешката на тортата " и несъмнено съумя да наруши положителния звук.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР