Напълно естествено е жените да имат стрии по корема след

...
Напълно естествено е жените да имат стрии по корема след
Коментари Харесай

Кифла се подигра на майка на 6 деца заради стриите по корема ѝ, но съпругът ѝ я сложи в малкия си джоб с коментара си

Напълно естествено е дамите да имат стрии по корема след раждането - това е знак за майчинство и би трябвало да се отпразнува. За страдание, не всеки мисли по този начин.

Шарни Кийсър получи голям брой неприятни мнения в обществените медии, откакто разгласява фотоси, на които се виждат нейните стрии, написа Блиц. 39-годишната майка на 6 деца се фотографира по пай топ и къси панталони, поради което получи неприятна реакция от троловете. Това написа в. " Метро ".

Шарни постоянно пуска свои фотоси в подготвително облекло на страницата си във фейсбук Sharny and Julius - общественост, отдадена на помагането на майките да наподобяват добре, откакто родят бебе.



В инстаграм брачният партньор й Джулиус споделя по какъв начин предходната седмица споделил фотография на жена му, с цел да види обществото по какъв начин тялото й се трансформира след бременността. Тогава едно младо момиче пуснало коментар: " Овтратително стрии! Най-малкото ползвайте Фотошоп ".

Съпругът обаче реагирал много сладко и защитил жена си. Той споделил, че това символизира " силата на дамата и майката ", която е родила 6 деца.

" Вярвам, че тялото на уверена жена (подобно на това) е надалеч по-красиво и секси от тялото на несигурната мома (това, което нормално виждате в обществените медии) ", споделя Джулиус. 



" Да бъдеш плитък не е толкоз забавно. Надявам се, когато характерът ви се задълбочи, да осъзнаете, че тези белези не са грозни или захабени, а са красиви, значими и смели ", добави още той. 

Много други потребителки обаче опазиха Шарни, казвайки, че наподобява красива и би трябвало да пренебрегне обидите и троловете, които се пробват да я унижат. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР