Напълно е възможно разграждането на стария модел, то започна на

...
Напълно е възможно разграждането на стария модел, то започна на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Вижда се, че ГЕРБ повече не могат да управляват

" Напълно е допустимо разграждането на остарелия модел, то стартира на 4 април. Вижда се, че ГЕРБ повече не могат да ръководят “. Това разгласи в предаването „ Лице в лице “ по bTV водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По думите ѝ остарелият модел се изразявал в това паралелна страна и задкулисие да ръководят вместо формалните институции в полза на малко на брой.

" Голямата цел е да върнем ролята на институциите, да се ръководи през формалните органи, да се спрат кражбите и средствата да бъдат ориентирани към хората ", показа тя.

Относно мантрата, че Българска социалистическа партия е статуквото и фактът, че новите така наречен партии на митинга не желаят да работят с нея, Нинова съобщи, че партията ѝ е била единствената съпротива в последните четири години. Тя се аргументира с това, че социалистите са внесли четири вота на съмнение към кабинета на Бойко Борисов, от които два за корупция и един за водния бранш.

" За четири години се борихме на четири фронта – ГЕРБ и модела на ръководство, втория – същия този модел вътре в Българска социалистическа партия, третия – операцията на публичното мнение, и четвъртия – външния напън по тематиката за Истанбулската спогодба “, разяснява водачът на социалистите.

Тя подсети, че част от водачите на така наречен протестни партии са работили с Борисов и ГЕРБ – един е бил министър, а различен – омбудсман, определен с гласовете на ГЕРБ.

" Няма да позволим истината за Българска социалистическа партия да бъде сменена и манипулирана. Българска социалистическа партия е началото на смяната на модела ГЕРБ. Преди четири години, когато я започнахме, никой различен нямаше на терен. Всички се опасяваха, всички се бяха изпокрили. Благодарна съм на тези социалисти, които устояха, и ето смяната пристигна “, сподели още Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР