Нападението срещу Леонид Волков, главен помощник на покойния Алексей Навални,

...
Нападението срещу Леонид Волков, главен помощник на покойния Алексей Навални,
Коментари Харесай

Литва; Нападението срещу Волков е било добре планирано

Нападението против Леонид Волков, основен асистент на починалия Алексей Навални, във Вилнюс във вторник е било професионално и добре планувано , сподели ръководителят на литовския държавен център за ръководство на рецесии в четвъртък съгласно локални медии.

" Колкото повече проверяваме, толкоз по-ясно става, че интервенцията е била професионална, добре планувана ", сподели Вилмантас Виткаускас съгласно новинарската организация BNS, която цитира негово изявление с публичната телевизия.

Литва към този момент упрекна Москва за . , че нападението явно е било авансово планувано и обвързвано с други провокации против Литва.

Според отдела за контраразузнаване на Департамента за държавна сигурност на Литва офанзивата евентуално е била осъществена в опит да попречи на съветската съпротива да повлияе на

Самият Волков също упрекна непосредствено Путин за похищението против себе си . В обява в " Телеграм " той описа, че се е прибрал вкъщи в сряда сутринта след прекарана нощ в болничното заведение, откакто ръката му е била счупена и са му били нанесени към 15 удара с чук по крайници.
 Съюзникът на Навални Леонид Волков е в болница след нахлуване в Литва Обновена
Съюзникът на Навални Леонид Волков е в болница след нахлуване в Литва

Опозиционерът е бил пребит с чук
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР