Нападението срещу Кремъл с украински дрон не оставя на Русия

...
Нападението срещу Кремъл с украински дрон не оставя на Русия
Коментари Харесай

Медведев след атаката с дрон срещу Кремъл: Няма други опции, освен физическото ликвидиране на Зеленски

Нападението против Кремъл с украински дрон не оставя на Русия друга опция, с изключение на да ликвидира физически украинския президент Володимир Зеленски " и неговата клика ". Това мнение изрази през днешния ден в своя канал в " Телеграм " Дмитрий Медведев, заместник-председател на съветския Съвет за сигурност, представен от съветски медии.

Коментирайки хипотетичните дейности на Киев, Медведев написа: ``След днешния терористичен акт не ни останаха други благоприятни условия, с изключение на физически да унищожаваме Зеленски и неговата клика. "

Според Медведев украинският президент Володимир Зеленски ``дори не е належащо да подписва акт за безусловна капитулация ". " Хитлер, както знаете, също не е подписал (такъв акт). Винаги ще се откри някакъв заместител от вида на президента - адмирал Дьониц ", (Адмирал Карл Дьониц е бил главнокомандващ немските военноморски сили по време на Втората международна война, министър на войната и за малко правоприемник на Адолф Хитлер на поста държавен глава на Третия Райх, бел. ред.), добави някогашният съветски президент, осведоми Българска телеграфна агенция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР