Нападение в столичен тролейбус е заради възникнал спор за неносене

...
Нападение в столичен тролейбус е заради възникнал спор за неносене
Коментари Харесай

Нападателят и намушканият в тролей 9 се скарали заради неносене на маска

Нападение в столичен тролейбус е поради зародил спор за неносене на маска.

Почти всеки ден има произшествия в столичния превоз, сподели Лъчезар Пеков от Центъра за градска подвижност пред bTV.

 Задържаха мъж, намушкал юноша в тролей в София (снимки) Виж още

" Откакто стартира работата на видеонаблюдението имаме към 155 случая за сигнали, които сме подали към органите на реда за определяне. Като се сметнат тези случаи за последните шест месеца, това излиза към 26 случая на месец - съвсем всеки ден има случай ", сподели Пеков.

По думите му видеонаблюдението работи на всички места и чиновниците на ЦГМ са подготвени да реагират във всеки един миг.

При нападението с нож в столицата пасажерите незабавно са алармирали лидера, който от своя страна е уведомил диспечерския център. Диспечерите са се свързали с ЦГМ, които пък подали сигнал до 112.

За благополучие наоколо до една от спирките е имало патрулка, която е реагирала на сигнала и по този начин причинителят е арестуван.

По думите на Пеков няма по какъв начин всички транспортни средства да се следят във всеки един миг онлайн. " В действително време следим над 800 транспортни средства. Когато се случи случай, при нас се включва наблюдението и незабавно се вижда каква е обстановката ", сподели той.

По думите на Иво Василев от Столичния електротранспорт водачът е реагирал вярно в обстановката. Днес той е освободен от работа.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР