Нападение срещу служители на Център за градска мобилност заради поставена

...
Нападение срещу служители на Център за градска мобилност заради поставена
Коментари Харесай

Поставена скоба доведе до нападение срещу служители на Център за градска мобилност

Нападение против чиновници на Център за градска подвижност поради сложена скоба. Видео, изпратено в рубриката „ Аз, репортерът “, демонстрира по какъв начин мъж атакува чиновник, до момента в който той извършва отговорностите си.



Инцидентът е станал на столичния бул. „ Шипченски проход “. Най-вероятно повода за експанзията е сложена скоба на колата на нападателя. Тези случай зачестяват в този регион, поради въведеното наскоро плането паркиране.

Свидетели сме на едно неприемливо и надменно държание от страна на млад мъж, който атакува чиновник на Център за градска подвижност, до момента в който той си е вършел работата. Екипът е обхождал региона. Установява, че има автомобил в зоната за платено паркиране, който не е платил за това. Естествено, слагат му скоба, изяснява пред екипа на bTV Румяна Милова, шеф на Център за градска подвижност.

Малко по-късно идва младият мъж и се нахвърля върху служителя. Служителят е изпаднал в стрес.

Чух се с него сутринта, с цел да схвана в какво положение е. Каза ми, че има болежка в област на гърлото, само че към момента е стресира. Каза ми също по този начин, че мъжът го е обиждал и го е псувал, описа пред екипа на bTV Румяна Милова.

Служителите са инструктирани, по какъв начин да работят в такива обстановки. Вторият служащ е звъннал на 112 и на мястото на случая незабавно е пристигнала патрулна кола от Първо районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. Побойникът е арестуван за 24 часа.

Нашите чиновници също са дали показания, след което са посетили лекарски кабинет. Независимо от това, че няма забележими белези на по-сериозни контузии, нападнатият чиновник е мощно уплашен, добави още Румяна Милова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР