Нападение с нож заради предпазна маска. Инцидентът станал в тролей

...
Нападение с нож заради предпазна маска. Инцидентът станал в тролей
Коментари Харесай

Нападение с нож заради предпазна маска в тролей от столичния градския транспорт

Нападение с нож поради защитна маска. Инцидентът станал в тролей от столичния градския превоз.

Млад мъж е потърпевш пред погледите на десетки пасажери. По думите му – бил е атакуван,защото не е носил маска в транспортното средство. Извършителят е арестуван. Имал е и предходни престъпни прояви. А младежът, за шанс, е единствено с повърхностна рана.

„ Човекът се ядоса, че нямам маска. Извади нож и ме заплаши. Казах му, че ще сляза, при което той ме намушка. Полицаите реагираха бързо ”, споделя раненият.

„ Получихме сигнал и незабавно го предадохме на органите на реда. Причината е неналичието на маска при един от жителите ”, споделя инж. Иво Василев, зам.-директор на „ Столичен електротранспорт ”.

Той прибавя, че пострадването е в региона на рамото. Нападателят напуща транспортното средство, само че органи на реда го залавят, споделя още Василев.

„ Шофьорът има образна визия за случката. Той вижда пререканието. Пострадалият пасажер го моли за помощ и той незабавно алармира. Всичко това се случва в границите на секунди ”, прибавят още от  „ Столичен електротранспорт ”.

Те прибавят, че всяка една обстановка в градския превоз се записва и се следи в действително време. Инцидентите тази година са към 155. Най-чести са кражбите, падналите жители и случаи на експанзия като вчерашния.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР