Нападение и гонка в столичния квартал Люлин. Бивши затворници откраднаха

...
Нападение и гонка в столичния квартал Люлин. Бивши затворници откраднаха
Коментари Харесай

Внимавайте при това време! Какво се случи с колата на жена след нападение и гонка в столичен квартал?

Нападение и гонка в столичния квартал „ Люлин ”. Бивши пандизчии откраднаха кола, до момента в който собственичката й я чистела от снега. Единият от нападателите беше арестуван след полицейско гонене.

Вторият причинител към момента не е арестуван, само че и двамата са познати на полицията. Нападателите имат богати досиета. Единият – този, който е хванат е излязъл от пандиза преди 10 дни, където е бил за обири.

Жертвата, Вера Таир споделя, че към 22:40 почиствала колата си. Тъй като била с огромна качулка, не усетила нищо. Някой я повалил, хващайки я за врата. Първоначално тя си мисли, че това е смешка на някой прочут. Разбира, че това е нахлуване, когато мъжът стартира да я натиска по-силно в земята. Вера стартира да вика и да маха с ръце. Тъй като има сняг, нападателят залитнал, а Вера се изправила и тръгнала да го гони в посоката, в която бяга.

Тя чула, че моторът на колата й е включен, обърнала се и видяла, че има втори човек на 2-3 метра от джипа. С чадъра си пробва да изгони мъжа. Жената се обадила на 112, откакто нападателят и избягал с джипа. 15 минути по-късно чиновниците на 9-то РПУ хващат нарушителя.

От началото на годината до през днешния ден са се нараснали кражбите на коли със разпален мотор. Органите на реда поучават да не оставяме моторите на колите си, до момента в който не сме на шофьорското място.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР