Нападателят Ваут Вегхорст се сбогува с феновете на Бешикташ по

...
Нападателят Ваут Вегхорст се сбогува с феновете на Бешикташ по
Коментари Харесай

Вегхорст се сбогува с Бешикташ преди трансфера в Манчестър Юнайтед

Нападателят Ваут Вегхорст се сбогува с почитателите на Бешикташ по време на мача от 18-ия кръг на турския шампионат против Касъмпаша, извоюван от „ черните орли “ с 2:1.

Нидерландецът съществено е спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед и всичко сочи, че тъкмо към „ Олд Трафорд “ се е запътил.

Вегхорст означи втория гол в мрежата на Касъмпаша и алегорично си сподели „ довиждане “ с почитателите на Бешикташ. Той целуна емблемата, до момента в който трибуните го приветстваха бурно.

30-годишният Вегхорст е благосъстоятелност на Бърнли. В началото на сезона беше отстъпен на Бешикташ. Според медиите на Острова ще премине в Ман Юнайтед против 10 милиона евро, като футболистът към този момент се е договорил за персоналните условия.

Вегхорст блесна по време на Световното състезание в Катар. На четвъртфиналите вкара два гола в мрежата на Аржентина. В 18 мача за Бешикташ има 9 попадения и 4 асистенции.

Мениджърът на „ алените дяволи “ Ерик загар Хаг персонално е настоял за привличането на нападателя. В момента манчестърци не разполагат с характерен таран, който да играе добре с глава.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР