Нападателят Валери Божинов благодари в личния си профил в Инстаграм

...
Нападателят Валери Божинов благодари в личния си профил в Инстаграм
Коментари Харесай

Божинов: Не вярвах, че ще получа толкова много радост от привържениците на Ботев Пд

Нападателят Валери Божинов благодари в персоналния си профил в Инстаграм на почитателите на Ботев Пловдив. Валери игра половин час за втородивизионния Септември при загубата с 1:5 от „ канарчетата “. При влизането си на терена Божинов бе посрещнат с овации от последователите, пристигнали да гледат спаринга въз основата в Коматево.

„ Искам да благодаря на почитателите на Ботев Пловдив за топлото посрещане и за аплодисментите. Не имах вяра, че ще получа толкоз доста наслада от последователите и от хората, които бяха на клубната база на Ботев в Коматево. Не чаках, че ще бъда изпратен уместно, за мен беше малко необичайно, само че видях много позитивизъм. Получи се прекрасен театър с много голове. Още до момента в който бях на скамейката публиката ме аплодираше и нямаше самообладание да вляза да играя. Моето сърце е в Левски, само че шапки долу пред почитателите на Ботев “, съобщи Валери Божинов.

„ Пловдив е един извънредно огромен футболен град, който обича и двата си гранда. Така че поисквам и на Локомотив и на Ботев да осъществят тази тяхна фантазия, това предпочитание и на двете публики да имат игрища, заслужават го “, сподели още някогашният национал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР