Нападателят Патрик Кутроне не скри своите емоции в часовете преди

...
Нападателят Патрик Кутроне не скри своите емоции в часовете преди
Коментари Харесай

Кутроне на изпроводяк: Винаги ще обичам феновете на Милан

Нападателят Патрик Кутроне не скри своите страсти в часовете преди раздялата му с Милан да стане публична. Нападателят беше уловен на летището, откъдето би трябвало да отлети за Англия, с цел да завърши прехвърлянето си в Уулвърхемптън Уондърърс.

21-годишният футболист съобщи, че в никакъв случай няма да изпитва нещо друго с изключение на обич към тифозите на „ росонерите”, до момента в който в това време отхвърли да разяснява дали е отчаян от решението на родния си клуб да го продаде. Вярва се, че Милан е спазарил младока против 22 милиона евро.

„ Добре съм”, съобщи Кутроне. „ Колкото до това дали съм отчаян, мисля, че всички видяха… Няма какво да кажа. Винаги съм подготвен и развълнуван.”

„ Всички тези известия, които почитателите на Милан ми написаха, ме трогнаха. Това значи, че съм оставил положителна диря. Пожелавам на почитателите и на съотборниците си в Милан единствено най-хубавото. Обожавам почитателите на „ росонерите”. Напускането също оставя диря в мен, само че в живота е по този начин. Трябва да се взимат решения.”

„ Ще се опитам да дам най-хубавото от себе си за Уулвс. Сега мисля единствено за това да пасна добре в състава и да се представям на ниво”, съобщи Кутроне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР