Нападателят на ЮвентусМойс Кийн определено впечатли при загубата с 0:1

...
Нападателят на ЮвентусМойс Кийн определено впечатли при загубата с 0:1
Коментари Харесай

Нападател на Ювентус беше изгонен с червен картон след едва 40 секунди

Нападателят на ЮвентусМойс Кийн несъмнено впечатли при загубата с 0:1 от Рома, само че не с отбелязването на голове, а с бързото си изпъждане от игра. 
 Рома надхитри Ювентус благодарение на хубав гол и три греди Рома надхитри Ювентус благодарение на хубав гол и три греди
В самия завършек на 89-ата минута на дуела Кийн влезе на терена на мястото на Хуан Куадрадо и едвам 40 секунди по-късно основният арбитър Фабио Мареска му сподели пряк червен картон. Италианският футболист се подразни, откакто беше мощно издърпан от голмайстора в мача Джанлука Манчини и му отвърна, като изрита централния бранител в десния прасец. Така нападателят вместо да помогне на „ бианконерите “ да избегнат провалянето, той направи обстановката им в добавеното време още по-трудна, което провокира неодобрението на наставника му Масимилиано Алегри.

Неговото изпъждане обаче не е най-бързото на футболист в мач от Серия " А ". Този антирекорд се държи от Джузепе Лоренцо, който на 9 декември 1990 година като състезател на Болоня е изпъден след единствено 10 секунди поради удар с лакът против Луиджи Аполони от Парма. На 6 декември 2015 година пък Джулио Милячо от Аталанта получава червен картон за 32 секунди на терена в дуел против Палермо.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР