Нападателят на ЮвентусДушан Влахович е пред трансфер в германския шампион

...
Нападателят на ЮвентусДушан Влахович е пред трансфер в германския шампион
Коментари Харесай

В Сърбия: Тухел е направил своя избор за нов нападател на Байерн

Нападателят на ЮвентусДушан Влахович е пред трансфер в немския първенец Байерн (Мюнхен), оповестява сръбското издание „ Телеграф “.

Според информацията от западната ни съседка наставникът на баварците Томас Тухел персонално е разговарял с Влахович, като е изтъкнал какъв брой доста го желае в тима си, което доста е зарадвало сръбския национал. От друга страна, двата клуба водят усилени договаряния, които не престават, макар че торинският гранд е отхвърлил първата оферта на Байерн на стойност 50 млн. евро.

Както е известно, единствено преди година и половина Ювентус заплати на Фиорентина към 80 млн. евро за младия голмайстор. През този сезон Влахович е вкарал 14 гола и е направил 4 асистенции в 42 мача за „ бианконерите “ във всички шампионати. От клуба обаче са подготвени да се разделят с него, защото не оправдава високите упования, а също по този начин негова продажба ще помогне на „ Старата госпожа “ да превъзмогне отсъствието от Шампионската лига през идващия сезон.
 Ювентус ще промени тактиката си, откакто няма да играе в ШЛ Ювентус ще промени тактиката си, откакто няма да играе в ШЛ
От друга страна, в Мюнхен си търсят нов нападател след напускането на Роберт Левандовски преди година. През преди малко приключилия сезон съществена „ деветка “ на отбора беше Ерик-Максим Чупо Мотинг, само че в клуба желаят да привлекат по-изявен голмайстор, за какъвто одобряват 23-годишния Влахович.

Междувременно, трансферните специалисти Фабрицио Романо и Кристиан Фалк удостоверяват за интерес на Байерн към звездата на Ювентус, само че напълно не са толкоз безапелационни за прекосяването на играча на „ Алианц Арена “, колкото са в сръбската медия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР