Нападателят на Ювентус (Торино) Душан Влахович пропуска мачовете на сръбския

...
Нападателят на Ювентус (Торино) Душан Влахович пропуска мачовете на сръбския
Коментари Харесай

Душан Влахович пропуска мача с България

Нападателят на Ювентус (Торино) Душан Влахович пропуща мачовете на сръбския народен тим през юни, оповестиха медиите в страната. Сърбите играят на първо време другарски мач с Йордания във Виена на 16-и този месец, а четири дни по-късно гостуват в Разград.

Причината за отсъствието на Влахович е травма, написа вестник " Вечерне новости ". Това е следващ удар за селекционера на плавите Драган Стойкович в офанзивата на тима, откакто преди този момент отпаднаха Александър Митрович и Лука Йович, а както и Мият Гачинович, също с контузия.

От през днешния ден сръбският народен тим се събра на лагер в базата в Стара Пазова, а Стойкович приказва малко пред публицистите.

" Имаме някои лични проблеми, по тази причина мога да кажа и да обясня на всички, че ни следва доста значима квалификационна среща с България. Това е целта на целите. Не можем да използваме Митрович, който има проблем в стъпалото. Травмата датира от към 6 месеца и няма по какъв начин, в някакъв миг се постанова да излезе от строя и да се лекува ", сподели Стойкович и добави: " Проведохме полемики и разбрахме, че този път няма да може да играе. Според мен хирургическата намеса е допустима. Йович беше опериран през днешния ден, има строшен нос. Влахович също е отвън тима заради проблем в слабините или другояче казано в аддукторите. Споразумението е той да прескочи този лагер и да се възвърне от травмата. Гачинович също трябваше да претърпи интервенция. Алекса Терзич, Милош Велкович, Радонич бяха контузени преди този момент. Научихме някои уроци, че състезател не би трябвало да играе, когато го боли и нокът ", сподели Пикси с горчива усмивка.
 Душан Влахович надъха Септември за мача с ЦСКА
Душан Влахович надъха Септември за мача с ЦСКА

Вижте какво съобщи звездата на Ювентус
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР