Нападателят на Ювентус - Душан Влахович, е сред набелязаните опции

...
Нападателят на Ювентус - Душан Влахович, е сред набелязаните опции
Коментари Харесай

ПСЖ атакува Влахович при раздяла с Мбапе

Нападателят на Ювентус - Душан Влахович, е измежду набелязаните варианти от Пари Сен Жермен за заместител на Килиан Мбапе, който може да си тръгне от „ Парк де Пренс “ това лято, твърди Le Parisen. Звездата на парижани влезе в спор с управлението, откакто отхвърли да подпише нов контракт с клуба. Така бъдещето му остава неразбираемо, само че все по-усилено се приказва, че той ще бъде продаден.

Междувременно в ПСЖ  вече диря негов заместител, като са се спрели на Влахович. Една от аргументите за този избор е, че Ювентус няма да играе в евротурнирите и е подготвен да се раздели с голмайстора си, с цел да се отърве от огромната му заплата. Втората е, че Влахович ще коства много по-евтино от Виктор Осимен, който също е мечтан от парижани, само че Наполи му желае 200 милиона евро.

Сърбинът ще коства по-малко от половината от тази сума, като даже французите може да съумеят да го спазарят за към 70 милиона евро. Освен това Влахович към момента е млад, като е единствено на 23 години и занапред ще развива капацитета си, без значение, че не изигра изключително ослепителен сезон за „ бианконерите “ през предходната акция.

На „ Парк де Пренс “ обаче би трябвало да имат едно мислено, че нападателят е в полезрението на още няколко клуба, измежду които Челси, Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен. От Ювентус пък са безапелационни, че биха се разделили с Влахович единствено при добра оферта, като нямат желание да го пускат чартърен.

DIRECT. Mercato: Vlahovic pisté par le PSG, Pulisic s’envole pour Milan
➡️
— Le Parisien | sport (@leparisiensport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР