Нападателят на Верея Георги Андонов бе доволен от победата с

...
Нападателят на Верея Георги Андонов бе доволен от победата с
Коментари Харесай

Капитанът на Верея: В клуба всичко е пълна мъгла

Нападателят на Верея Георги Андонов бе удовлетворен от успеха с 3:0 над Витоша (Бистрица) от 7-ия кръг на Първа лига. Ветеранът означи третото попадение и призна, че в клуба продължава да е цялостна мъгла. Той удостовери новината на Sportal.bg отпреди няколко дни, че играчите не са излезнали за подготовка, защото им се дължат пари.

" Относно мача не беше чак толкоз елементарно. Отборът на Витоша, е млад отбор, който е теоретичен на играе футбол. Ако не престават по този начин, някой тим сигурно ще си изпати от тях. Все отново резултатът залъгва, защото не беше елементарно.

В предни позиции сме се събрали по-опитни играчи, които не играем от през вчерашния ден, движим се доста, с цел да изненадаме съперника. Без придвижване няма по какъв начин да стане ", показа Андонов, който разяснява тежката обстановката в клуба.

 Витоша(Бистрица) - Верея " Наистина един ден не тренирахме, не сме бойкотирали. Просто се събрахме играчи и треньори, с цел да забележим какво е бъдещето на тима. Тази неизясненост унищожава тима. Не е лесна обстановката, не по никакъв начин прелестно, това което се случва. Но, към този момент съумяваме да държим някакъв дух, като ще забележим след паузата, на къде ще тръгнат нещата. Имаме мощни характери тук в тима, а българинът се сплотява в сложните обстановки, това може би ни оказва помощ. Никой от шефовете не е приказвал с играчите. Воден е диалог единствено с треньора, който сподели, че всичко е цялостна мъгла и нищо не се знае. Оптимист съм по природа, като се надявам да излезем от тежката обстановка ", добави Андонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР