Нападателят на Вердер (Бремен)Никлас Фюлкруг има добри шансове да попадне

...
Нападателят на Вердер (Бремен)Никлас Фюлкруг има добри шансове да попадне
Коментари Харесай

Кроос вярва, че изненадващият голмайстор в Бундеслигата има място в Катар

Нападателят на Вердер (Бремен)Никлас Фюлкруг има положителни шансове да попадне в състава на Германия за Световното състезание в Катар, счита полузащитникът Тони Кроос, макар че Михаел Балак не е напълно сигурен, написа организация ДПА. 29-годишният Фюлкруг е водещият голмайстор в Бундеслигата все още с 8 попадения.

„ Ако погледнете актуалната форма на играчите, мисля, че селекцията му би трябвало да бъде премислена. Знам, че Ханзи Флик е извънредно добре осведомен за всеки един немски футболист “, разяснява Кроос в подкаста „ Einfach mal Luppen “.

„ Разбира се, той знае и какъв отбор играчи има и какви не. В момента мисля, че няма футболист като Фюлкруг “, продължи Тони Кроос.

„ Всъщност ние постоянно сме имали някой като Мирослав Клозе или Марио Гомес. Мисля, че това са вида играчи, които могат да оказват помощ в съответни обстановки. Точно по тази причина съм сигурен, че Ханзи Флик обмисля и Фюлкруг “, сподели още 32-годишният футболист на Реал Мадрид.

„ Отивам на отмора и ще виждам мачовете от Световното състезание като почитател. Не взимам решения без да ги обмисля “, добави Кроос, който завърши кариерата си в държавния отбор на родината си.

Бившият член на Бундестима Михаел Балак обаче не е уверен, че Фюлкруг ще бъде извикан в състава за Мондиал 2022. „ Той няма интернационален опит. Флик ще реши дали Фюлкруг пасва на системата. Разбира се, сега той е топреализатор, а голмайсторите постоянно могат да бъдат употребявани “, съобщи 46-годишният Балак пред вестник „ Sport Bild “.
 Ханзи Флик даде вяра на голмайстора на Бундеслигата за Световното в Катар Ханзи Флик даде вяра на голмайстора на Бундеслигата за Световното в Катар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР