Нападателят на турския Истанбул ББ Емануел Адебайор обяви в социалните

...
Нападателят на турския Истанбул ББ Емануел Адебайор обяви в социалните
Коментари Харесай

Адебайор осинови сина на покойния си брат

Нападателят на турския Истанбул ББ Емануел Адебайор разгласи в обществените мрежи, че е осиновил сина на починалия си брат Питър.

" Всеки, който ме познава, знае, че моят по-голям брат Питър Адебайор към този момент не е измежду нас. Това е неговият наследник и от през днешния ден аз го разгласявам за своя максимален наследник. Неговото име е Емануел Адебайор-младши ", написа Адебайор, който в последните години имаше неприятни връзки със фамилията си, като обвиняваше роднините си, че го преследват с користни цели.

Бившият футболист на Реал Мадрид, Арсенал, Манчестър Сити и Тотнъм е споделял, че е стигал даже до мисли за самоубийство в отговор на решение на проблемите си, подбудени от личното му семейство.

" Винаги съм казвал на по-малките ми братя, че личните ни родственици ни манипулират. Винаги ми звъняха, само че не с цел да ме попитат по какъв начин съм, а с цел да ми желаят пари. Често сменях телефонния си номер единствено и единствено, с цел да не ми се обаждат ", описа неотдавна тогоанецът пред френско издание.
Публикация, споделена от The Real Adebayor (@e_adebayor) на Дек 27, 2017 в 10:11 PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР