Нападателят на ЦСКА-София Мауридес вярва, че “червените” имат шансове да

...
Нападателят на ЦСКА-София Мауридес вярва, че “червените” имат шансове да
Коментари Харесай

Мауридес: Фокусирани сме да станем шампиони


Нападателят на ЦСКА-София Мауридес има вяра, че “червените” имат шансове да станат първенци през сегашния сезон. Той съобщи, че всички в тима са фокусирани към постигането на тази цел.
 Мауридес бе определен за състезател на IV кръг @@@

" Щастлив съм, че вкарах 2 гола и помогнах на тима в последния ни мач. Понякога обаче нападателите претърпяват такива интервали. Има такива моменти във футбола”, съобщи Мауридес пред “Гонг”.

“Откакто дойдох тук, постоянно съм изпълнявал по този начин дузпите. И в предходните клубове - също. Поисках опрощение от моите съотборници, тъй като с пропуща ми лиших от две точки. Мачът приключи наедно. Поех виновността за това. Чувствам се доста добре от обстоятелството, че почитателите на ЦСКА ме харесват. Това ме стимулира още повече. Не е невероятно да станем първенци. Всички се стараем в тази тенденция. Дано се получи”, добави още той.

“Лудогорец и Левски са положителни тимове. Но ние също сме. Фокусирани сме да станем първенци, можем да реализираме тази цел. Харесва ми българското състезание. Отборът ме одобри добре, хората по улиците също. Допада ми. Чувствам се благополучен тук и в клуба. Имам контракт за 3 години с ЦСКА, остават още 2 години и 4 месеца. Искам да бъда тук още 2 години и 4 месеца, тъй като ми харесва. Щастлив съм да пазя ползите на тима.

В момента не знам нищо за оферта от различен клуб. Оставил съм на моя сътрудник и на президента да се занимават с това. Ако някой ден пристигна предложение от някой турски тим, може и да отида. В момента обаче няма нищо. Затова съм фокусиран върху работата си в ЦСКА ", приключи нападателят на ЦСКА-София.
Първа лига 15 кръг, петък 9 ноември  ЦСКА-София 3:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР