Нападателят на ЦСКА-София Марселино Кареасо бе награден като най-добър футболист

...
Нападателят на ЦСКА-София Марселино Кареасо бе награден като най-добър футболист
Коментари Харесай

Кареасо е най-добър за месец октомври, остави двама от ЦСКА 1948 след себе си

Нападателят на ЦСКА-София Марселино Кареасо бе награден като най-хубав футболист в efbet Лига за месец октомври съгласно InStat Index. 22-годишният колумбиец заслужи статуетката в обичайна ранглиста, която се провежда за пети следващ сезон от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), в съдействие с ИнСтат - една от най-големите компании за футболни разбори и статистика.

Марселино събра InStat Index 248. Той изпревари двама играчи на ЦСКА 1948 - халфът Ивайло Чочев и бранителят Джонатан Перейра. Чочев остана втори с показател 240, а бразилецът се подрежда след него с 236.

Това е първа победа за Марселино Кареасо в авторитетната ранглиста. За последно футболист на ЦСКА-София бе печелил статуетката преди два месеца, когато бранителят Юрген Матай стана номер едно за месец август.

Припомняме, че за победител се афишира футболистът с най-голям InStat Index, който се дефинира посредством формула на основа дейностите на играча - голове, асистенции, акуратност на подавания, сполучливи единоборства и други индикатори. Процентът на сполучливи дейности усилва показателя, като върху него оказва въздействие и равнището на съперника в мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР