Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга обяви, че съжалява за начина,

...
Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга обяви, че съжалява за начина,
Коментари Харесай

Каранга: При следващия ми гол няма да се радвам

Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга разгласи, че съжалява за метода, по който е изразил насладата си след мача с „ Левски “.

Голмайсторът на „ армейците “ осъществя победния гол за своя отбор в 84-ата минута, след който показва жест с рязане на глави. След мача пък Каранга си разреши да ликува с надуваем член, на който бяха вързани шалчета на Левски. За тези си прегрешения нападателят бе осъден да пропусне идващия мач на „ алените “ в шампионата.

„ Още от времето, когато играех в Бразилия постоянно показвах насладата си от вкаран гол по друг метод. Това е нещо, което върша през целия си живот. Наистина се изрекоха доста неща за моята наслада след гола ми против Левски, само че за мен тематиката към този момент е завършена “, стартира Каранга, който получи премията за футболист №1 на 26-ия кръг на Първа лига.

„ Не желая да разясня решението за моето наказване. Просто идващия път, когато вкарам гол няма да се развеселявам, тъй като явно всичко, което върша, значи нещо. Затова оттук насетне ще внимавам и ще се съсредоточвам върху своите отговорности на терена. Съжалявам за това, което се случи. Може би това бе плод на страстта след мача с Левски. Извинявам се, в случай че съм с държанието си съм обидил някого “, сподели още нападателят.

Каранга разяснява и непрекъснатите спекулации по отношение на възможен негов трансфер през лятото.

„ Това въобще не ми пречи. Има хора, които да се занимават с този въпрос. Както моите представители, по този начин и клубът се грижат за мен и съм уверен, че в последна сметка ще се стигне до решение, което да удовлетворява всички “, приключи 26-годишният футболист, представен от БГНЕС.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР